Saturday, March 12, 2016

Mat Nuar Masih Terkenang Kencing Kuda Mahafiraun

Madu tualang power! Click here


Bagi aku, bukan sahaja Najib malah Dolah Bedawi & Mahafiraun juga harus diperangi habis-habisan selagi ada nyawa mereka.

Letakkan ke atas bahu mereka butir bijik kelaku mereka yg telah menjahanamkan negara. Mereka ini semestinya dipertanggungjawabkan.

Tak payah tunggu Rafizi bercerita kelaku Najib, tak perlu Anwar Ibrahim bercerita kelaku Mahafiraun & tak perlu Khairy bercerita kelaku bapak mertuanya, satu Malaya sedia maklum bahawa 3 PM kita ini, ketiga-tiganya haram 2 kupang pun tak laku bila masuk kubur nanti.

Hero 1MDB dijamu Vincent Tan

Teras jelas ketiga-tiganya berpolitik untuk tembolok sendiri, tembolok anak-anak & kroni.

Najib ada Jho Low yg entah dari celah gunung mana datangnya. Dolah Bedawi bela Patrik Bedawi. Mahafiraun lagi banyak bela polong. Kakahkakahkah!!!

Usahkan nak merasa kek di atas meja, orang Melayu ni nak merasa sisa-sisa kek pun dah habis disapu Bangla & Myanmar. Kahkahkah!

Mahafiraun itu kalau dicelup dalam 77 perigi buta sekalipun tak akan merubah sikapnya. Dia masih chief lahanun. Dia juga jeneral yg memerintahkan supaya syuhada Memali diperangi.

Pun begitu, bukan sedikit hamlau-hamlau yg dah terkena kencing kuda Mahafiraun.

Kununnya, Mahafiraun yg akan mengepalai gerakan merombak perubahan sosio-politik negara.

PTUIH!! PTUIH!! PTUIH!

Yg terhidu dan naik stim bahana kencing kuda Mahafiraun termasuklah bekas-bekas tahanan ISA zaman Mahafiraun sendiri dulu.

Memang power minyak wangi kencing kuda Mahafiraun hinggakan Mat Nuar pun lupa bijik matanya kena tinju.

KAHKAHKAHKAH!!!! 
Ptuih!

Kuda plastik kot?