Thursday, February 18, 2016

Rahsia Mat Bangla Power-power

Madu tualang power! Click here


1. Ikan puyu.

2. Mamah daun sireh.

3. Nasi segantang sekali makan.

4. Kuah dhall satu baldi sekali harung.

5. Ini paling penting, ini petua orang Bangla turun temurun, "VERAK DULU, VARU KINCIN"


KAH KAH KAH KAH KAH KAH!!!
KAH KAH KAH KAH KAH KAH!!

Bangla juga mengamalkan sesudu besor madu pagi petang malam. Tak caya?? Klik SINI

Ahlan wa sahlan ya sheikh Bangla. Kahkahkahkakah!!!

Proton Juara Logo

Madu tualang power! Click here



logo terbaru

Enjin Campro tak boleh juara F1 pun tak apa, asalkan jadi juara logo. Kahkahkahkah!!!

Dalam banyak2 jenis kereta, Proton paling banyak logo. 

Buat logo ini kompom satu bisnes. Kahkahkahkah! Kalau tidak, buat hapa tukar logo?

Berapa juta pulak dibagi kat syarikat reka logo vodoh ni kita pun tak tahu lah. Kahkahkah!

BMW dah 400 tahun usia logonya. Merc dah 200 tahun. Audi dah 100 tahun. Tak tukar-tukar pun.

Logo cantik tak guna, kalau nak eksport ke Zimbabwe pun haram dia tak mau.

Tak payah logo canggih-canggih la, kalau kereta bagus, kereta berlogo taik kambing pun orang tak komplen.

Kah kah kah kah!

Syarikat anak Mahafiraun ke yang reka logo ni?

Kahkahkahkah!


Proton Menunjukkan Kemajuan Yg Memberangsangkan

Madu tualang power! Click here



Hasil usaha gigih R&D, Proton terpaksa memanggil balik hampir 100,000 model2nya yg mengalami masalah sistem penyejukkannya.

Hanya 100,000 unit. Kahkahkahkah!!! HANYA. Sikit je tu. Kahkahkah! Baru 100,000 unit. Belum panggil balik semua pun.

Ini sudah cukup bagus. Kerana sistem sejuk itu amat teknikal. Saintifik. Teknologi tinggi. Teknologi angkasawan. Kahkahkahkah!!

Ini sudah kira satu peningkatan.

Tak la Proton nampak bangang sangat dok main problem power window lagi.

KAHKAHKAH!!