Tuesday, February 16, 2016

Desas-desus Hero 1MDB Nak Kena Tangkap

Madu tualang power! Click here


Kah kah kah kah! tangkap jgan tak tangkap!

Bagi dia merasa mandi berjemaah. kahkahkah!

Dol, seikhlasnya tak perlulah rasanya hero 1MDB ini disumbat ke penjara.

Badan pun tua, tulang belakang pun nampak macam dah herot. KAHKAHKAH!

Mungkin hero 1MDB fikir dia lantang sangat mengkritik 1MDB, dia akan ke dalam. Logiknya begitu lah. 

Forever Alone - MACAM HARAMBerbanding dgn Muhyiddin yg cuba jadi hero, tapi malam-malam bila dia pegang tembolok rasa masih tak cukup makan lagi. KAHKAHKAH!! Jadi Muhyiddin bersuara ciput-ciput cukup. Kahkahkah!!!

Seikhlasnya juga, tak perlu guna bab 1MDB kalau nak tangkap Mahafiraun ni.

Charge dia bab menyamar jadi Melayu pun dah cukup. KAH KAH KAH KAH!!!

Atau pun sekongkar balik sampai lubang cacing, geng-geng dia datang dari Kerala dulu masuk dgn tongkang melalui pelabuhan secara sah atau naik meredah semak? 

KAHKAHKAHKAH!!!

Hero 1MDB Dah Main Junjung-junjung

Madu tualang power! Click here


Hero 1MDB telah kembali ke pangkal jalan.

Hero 1MDB telah kembali kepada Quran & sunnah nampak gayanya ni. KAHKAHKAH!!!

Kahkahkahkah!!!

Hero 1MDB dah pandai suruh orang sumpah sana-sini.

Tapi kan, lebih baik junjung taik sajalah. Kahkahkahkah!

Manusia kalau dah hampir lemas, taik terapung pun dia capai. Kah kah kah kah!!!

Cerdik Mahafiraun ni, time anak sendiri nak tenggelam dia capai Petronas. Kahkahkah!

Seeloknya suruh bengkrap terus kalau tak sanggup capai taik.

Kah kah kah kah!!

Hero 1MDB dirai oleh sahabat tersayang Vincent Tan