Wednesday, February 3, 2016

Anwar Ibrahim Suka-suka Masuk Jel Baq Hang

Madu tualang power! Click here


Ini namanya, tak dapat tanduk dapat pulas telinga pun jadi. Kahkahkahkah!!!

Bapak mana tak sayang anak kan? Biar pun anak dah tua bangka boleh jaga diri sendiri.

Bab Muhkriz kena tendang ni memang la pedih bagi tuan punya badan. 

Tapi bapak yg menengok lagi ngilu. Kahkahkahkah! Macam kena siat-siat kulit kepala. Kahkahkahkah! Rasa macam kena pijak-pijak la kepala. Kahkahkah!

Tak caya tanya Madey.

Syukurlah Mukhriz dapat dah balik kampung makan karipap dgn mak. Tiada lagi bebanan tugas Menteri Besar.

Mat Nuar entah bila dapat makan karipap ye tak?

Pusat Penyembelihan Protong

Madu tualang power! Click here



Nak berniaga tak reti. Harga lagi mau naik. Ini sudah sembelih.

Model yg ada dok pusing model itu aje lah saban tahun.

R&D budjet paling ciput, sejak dulu asyik dok fokus power window selalu jem. Kahkahkahkah!!!

Spare part memang lauk, buat menggunakan bahan murah, jual berdentum-dentam.

Nak jual ke luar negara, safety tak lepas. "You better ride a donkey", kata Jeremy Clarkson. KAHKAHKAH!

Syarikat besi tin Milo buruk ini ilham Mahafiraun. Tiap-tiap tahun rugi tak pernah untung. Tiap-tiap tahun mintak modal baru.

Nak ekspot ke Zimbabwe pun Mugabe tak mau. Kahkahkah!!

Last-last, paling mudah sembelih rakyat sendiri. Mau tak mau orang beli jugak sebab kereta Proton masih termurah di pasaran.

Semelih jangan tak semelih. Kahkahkakah!!!

Sapa paling ramai memandu Proton?

Jawabnya, orang kita Melayu. Berhutang keliling buah pinggang kita 9 tahun. Kahkahkahkh!

Hanya kerana nak menghidupkan syarkat besi tin Milo buruk Mahafiraun.

Pembeli Proton lah yg kerap kantoi bayar installment. Paling ramai kena cangkuk.

Paling penting, Proton banyak menyumbang utk industri saman negara. Kah kah kah kah!!!

BMW 7 series cermin gelap jarang kena tahan. Kahkahkahkah!!!

Aku pun pakai Proton daaaa.. Sampai habis bayar la. Sampai khatam. 9 tahun kerja keras.

KAH KAH KAH KAH KAH!!!