Friday, October 7, 2016

Tarikh BERSIH 5 Sama Dgn Majlis Cukur Jambul

Madu tualang power! Click here

PAS tak akan sertai BERSIH 5, kata Takiyuddin

 Hari ini, 10:26 malam      Hari ini, 10:37 malam
PAS memutuskan tidak menyertai perhimpunan BERSIH 5 yang dijadualkan hujung bulan depan, walaupun pada prinsipnya menyokong matlamat asal gabungan itu.
Setiausaha Agung PAS, Datuk Takiyuddin Hassan berkata, BERSIH 5 mempunyai banyak matlamat lain yang dirasakan tidak selari dengan pendekatan parti Islam itu pada masa kini.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Hujung bulan depan BERSIH 5 akan berkumpul ramai-ramai. Sapa2 saja dijemput datang buat ramai.

Orang DAP datang, orang PKR datang, orang AMANAH datang & khabarnya orang asli Gua Musang pun akan join sekali.

Tapi memandangkan ianya akan dibuat hujung bulan depan, PAS tak dapat hadir.

Kerana ketika itu otai-otai, kapla-kapla, chief-chief, saf-saf pimpinan PAS akan amat sibuk memenuhi jemputan lain yg lebih utama.

Depa terpaksa hadir kerumah Si Ani janda baru dapat laki dah mengandung nak buat kenduri lenggang perut. KAHKAHKAHKAH!!!

Juga Si Anu anak dara kahwin tangkap basah dulu dah bersalin oiii! Kahkahkahkah!!! Kena pergi rumah dia ada kenduri cukur jambul. 

Hujung-hujung tahun ni jadual padat. KAHKAHKAHKAH!!!

Hujung bulan November/Disember musim tengkujuh musim banjir nanti lagi haru. Kahkahkah!!!

Otai-otai semua sibuk tolong orang mengetat skru katil.

KAHKAHKAHKAH!!!


12 comments:

  1. sekor lagi blogger PAN Imayam meroyan sebab PAS tak nak join BERSIH anjuran Pakatan Hopeless!! kat dasat sangat sampai yakin sakan boleh tarik separuh ahli PAS!! tapi sampai hari ini meroyan merayu minta PAS join Pakatan Hopeless yang nak hancur sebab dipalitkan dengan MahaKutty!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau orang, orang lain ekor. Inikah akhlak yg dimiliki oleh penyokong pas skrg, wahai ustaz2 pas?

      Delete
    2. Saiful baukari ke ni...hehehe

      Delete
    3. Lari! Larii!! PIGS dah datang nak mengentot! Eh..Bukan .. Dia nak mnyondol kah kah kah

      Delete
  2. kah kah kah
    Cam haram aje
    Depa tgh sibuk siapkan dokumen2 nak saman SR hari Selasa tu.
    Hari Selasa tu hujung tahun nih gak
    kah kah kah

    - Suku Samdol

    ReplyDelete
  3. pas yg semakin hilang warnanya.....
    kalaulah mereka2 yg terdahulu masih ujud & melihat tgn2 kanannya yang menghancurkan parti yg mereka kandung selama ini macamni... alangkahh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cube pikir siapa yg sampai sekarang masih mencube hancurkan PAS terutama di Kelantan tapi masih gagal.. Cer teka cer teka!

      Delete
  4. pas yg semakin hilang warnanya.....
    kalaulah mereka2 yg terdahulu masih ujud & melihat tgn2 kanannya yang menghancurkan parti yg mereka kandung selama ini macamni... alangkahh...

    ReplyDelete
  5. takiyuddin, berhentilah menipu sbb mendtgkan dosa.

    jgn kata apa yg bukan dr hati.

    kalau tak join pun tak perlu ckp.

    org kg, bandar dan org asli gua musang pun mungkin dah tau.

    pergilah krabi atau main air ditasik kenyir.

    Bhai, lu org perasan tak..?

    tak ada satu gambar pun ulama pas masa dikrabi...

    ReplyDelete
  6. Takiyudin balik Sik Kedah la. Jaga kampung lagi bagus.

    ReplyDelete
  7. PAS dah sah kaki penipu dan pembelit nombor satu. Tak payah nak ajak. Rakyat dah mula sedar perangai PAS terutama geng ostad olama ularmak. Janji nak saman SR pasal dedak, tak buat sampai kini. Maknanya adalah benda nak sorok.
    Duit YIK diurus tak betul sampai susah kakitangan, mangsa banjir sampai kini tak selesai, kes curi balak dan urus balak sampai teruk alam sekitar dan hak kehidupan orang asli. Ancam dan fitnah orang asli. TMB yang menipu dan cakap berbelit-belit.
    Tengoklah PRU14 nanti. Jangan ingat rakyat sebodoh yang disangka konon boleh ditipu dengan hujah agama yang sesat. Mengguna agama untuk kepentingan parti dan peribadi.
    Fitnah mengkafir nombor satu. Bila nak kena saman....kecut takut, kalut minta maaf.
    Jangan percaya PAS!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pas mmg parti yg bongok semakin merudum.tp yg lebih vanggang si pkr ni masih nk memujuk melutut merengek nk menyontot pAs.aku pun xfhm nape pimpinan pkr bebal sgt,terdesak sgt nk kan pas.last2 pkr pun merudum smpi mp sabah cabut lari..padan muka.kakakakaka.aku harap next pru pas dan pkr kalah besor br deme tau langit tinggi rendah.

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.