Wednesday, October 5, 2016

Lagi Kisah Dari Universiti Mongolia

Madu tualang power! Click here

Syarikat Azizan Osman ambil serius penafian UM

 29 Sep 2016, 9:59 malam      29 Sep 2016, 10:05 malam
Richworks International Sdn Bhd memohon penjelasan lanjut Universiti Malaysia (UM) susulan penafian institut pendidikan itu bahwa penceramah motivasinya Azizan Osman tidak pernah dianugerahkan gelaran ijazah kehormat doktor keusahawanan.
--------------------------------------------------------------------------------

Kecoh serata alam 'Dr' yg mamat Azizan Osman ini pakai adalah palsu.

Sebenarnya, ramai yg usung 'Dr' palsu sekarang ini. Apa nak pelik, cash is king.

Dol,

macam ni la. Ada satu solution supaya tidak timbul kes-kes macam ni di masa akan datang.

Kepada sesiapa yg nak kahwin ujung tahun musim banjir tengkujuh kali ini sila pasang niat,

"sahaja aku akan bubuh nama anak aku nanti tak kira laki/pompuan bermula dgn 'Doktor' dalam surat beranak dia nanti"

Kahkahkahkah!!!

Settle. Tak payah susah-susah pergi UM (Universiti Mongolia).

Anak itu nanti kompom ke hulu ke hilir orang panggil doktor.

Ketua Polis Negara pun tak ada kuasa nak marah dah time tu.

KAHKAHKAH!


3 comments:

  1. AKU PONG SEDANG PIKIRKAN

    ReplyDelete
  2. hahahhahahahaha sapa pon takleh pertikai ye dak???

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.