Wednesday, October 12, 2016

Kemut Tak Ada Ubat

Madu tualang power! Click here



Chief Minister Lim Guan Eng also owes the court RM500 as cost for cancelling defamation case against him, says PAS’ Nasrudin Hassan.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Orang yg ada nawaitu nak bayar utang, dari atas bulan pun dia usaha bayar. Kahkahkah!!!

Neil Armstrong settle hutang Ronald Reagan dari atas bulan. Dia telefon dari bulan guna Nokia 3310.  Time Nokia tengah top. Kahkahkah!!!

Dia arahkan bininya bayarkan sekian-sekian amaun kpd Ronald Reagan sebab dia tak ada duit  nak bayar charge pay-per-view sebab tertengok movie sedap dalam rumah Ronald Reagan. Kahkahkah!!!

Kalau nak bayar, dalam air pun orang usaha bayarkan. Kah kah kah!

Sekarang ada internet banking, usahkan dalam air, tengah berpeluh-peluh nak keluar air pun boleh bayar. Apa masalah?

Ini masalah kemut sangat. Kemut keliling tak ada ubat.

KAHKAHKAH!

9 comments:

  1. Islang sekular lain bang, haram bayar bang krn DAP kapir harbi. Kena tunggu tat snake mimpi dulu.

    ReplyDelete
  2. Ini pringsik islang.nk bayarang kena hang by hang.kalau guna intenet atau wakilkang org nt jd harang.kena hang by hang ijab kabul wajib 4 saksi wali.Tambahan nk byr pada kapirharbi lge kena samak dulu duit tu selepas bagi dan sebelum bagi.baru suci dlm debu duit tu.wallahualam bissawab

    ReplyDelete
  3. Cerita Neil Amstrong tu tipu lah bang. Zaman tu mana ada lagi hand phone ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya,

      abang telah mengelentong mu dik.

      maafkan abang. Isk isk tssk...

      kahkahkah!!!

      Delete
  4. Hutang bayar la ngok
    Dah hutang jgn merepek la
    Klu along dah kena sembur cat merah kat muka ko
    Klu ceti bunga dah naik 30 peratus dah
    Kalu mati tak bayar hutang masok neraka

    Serban aje tebal gila
    Bayar hutang liat nak mampoooss

    ReplyDelete
  5. Memalukan org islam...

    ReplyDelete
  6. Haji bakhil ka...hj kedekut

    ReplyDelete
  7. armstrong...lengan kuat.tengah buat apa kuat kuat lengan ni?goncang?reagen.presiden USA yang membuka gate internet pada dunia.pay-per-view.tenet pg18.hish,bebudak dengor tu ,tapis le sikit

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.