Friday, October 14, 2016

Broheng Ali Returns

Madu tualang power! Click here

Ibrahim Ali 'rela mati seorang diri, takkan gadai prinsip'

     Anne Muhammad      Hari ini, 7:52 pagi      Hari ini, 7:59 pagi
    Presiden PERKASA Datuk Ibrahim Ali berkata beliau lebih rela mati seorang diri daripada menggadaikan prinsip perjuangannya yang mahu membela Melayu Islam bumiputera.
    Katanya, beliau kini sudah tidak kisah dengan mana-mana parti di negara ini yang sanggup mengetepikan dirinya demi mendapatkan undi bangsa lain.
    “Biar saya mati terbujur seorang diri, biar saya mati tak ada orang kebumi bila meninggal, saya tak kisah, jenazah reput orang tak nak usung kerana takut nak usung jenazah Ibrahim Ali kerana orang lain takut tidak dapat undi.
    ----------------------------------------------------------------------------


    Prinsip tu hapa? Kahkahkahkah!

    Prinsip tu macam berudu ke atau macam katak puru? Kahkahkah!!

    Dol,

    Broheng ni dah lama tak keluar buat berita. Juga dah lama tak masuk frame. Dalam erti kata lain, orang dah tak ambik pot dah kat mamat ni.

    Pada hemat aku, ini kes kecik ati, iri hati & rasa dah nak mati. Kahkahkahkah!!!

    Ada ka patut Mahafiraun bukak parti baru tak ajak pun Broheng join sama. Ada ka patut Mahafiraun mendahulukan Muhyidin. Ada ka patut Mahafiraun tak bagi pun kerusi apa satu pun kat Broheng. 

    Kahkahkahkah!!!!

    Sentap la Broheng, sedangkan dia dulu sikit punya kamceng dgn Siti Hasmah. Kahkahkahkah!!!


    Dia nak mati sorang-sorang ke, mati dalam kapal terbang ke, dalam keretapi, dalam gua, silakan. Kahkahkah!

    Tak ramai merindui mu. Kahkahkah!

    Tapi tolong la, lepas mati nanti jangan jadi langsuir. Kahkahkah!!!

    Takut budak-budak nak pergi mengaji.

    KAHKAHKAH!!!

    27 comments:

    1. broheng buat klaka...ha..ha..ha....

      ReplyDelete
    2. hahahahhaha katak mati jadi kuntilanak.......

      ReplyDelete
    3. Kalo pak brohing nk Mati dlm kenikmatan kene g German sama dgn itu paktontowi..jgn lupa bayar selepas tgk.ahahahaha

      ReplyDelete
    4. Haha Katak mati dalam Tempurung Brohem Followww

      ReplyDelete
    5. Dol,

      kah kah kah
      Apa prinsip ke Pak Braheng nih?
      Biar betul?
      Ashik melompat kesana kemari menjaja prinsip yg mana satu nih Pak Braheng?

      Kah Kah Kah

      -Suku Samdol

      ReplyDelete
    6. Kah kah kah...braheng...sabor je, jap lagi musim hujan...byk le geng kekatak kuar

      ReplyDelete
    7. Pok braheng hidup kembali......rupanya mati kata boleh idup balik......

      ReplyDelete
    8. betul jugak la kata pak libu ni ye

      ReplyDelete
    9. Brahim kau nak kojol kojol la ape la kaitan kau dengan geng aku

      ReplyDelete
    10. Pak broheng cari publisiti letew....dah lama xdpt dedak kot...dpt dedak senyap la diam....awal2 dah ngaku terima duit umno...xkan la berani lawan umno plak pak broheng oi

      ReplyDelete
    11. Mne ke si Sam Sung...lama xkomen sini...rindu juge komen2 beliau agak jilake juge gelak2 teman mbace nyer.hahaha

      ReplyDelete
    12. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    13. Taik punya libang libu lama ilang hang p mana menyontotnya.. Sedap benor ke nyontot smpei lupe nk update blog.kahkahkau

      ReplyDelete
    14. Brahim ni princip katak. Hobby nye lompat. Bunyi pulak ngong ngong. Maksudnye ako bengong ako bengong. Hihihi. Itulah dulu hang tipu tok guru nik aziz. Tanding tiket pas lepas tu join umnok jukbox. Hang dah kena suwey. Pasal mati hang usah gabra. Selagi hang ngucap. Jiran akan kebumi kubur terdekat. Kubur kata mari rumah kata pigi. Kikikiki

      ReplyDelete
    15. Marah bebenor libang pada dewi aja. Dio komen gapo dio. Sapa gitu morr?? Huhu

      ReplyDelete
    16. Aje kuat nyontot paklibanglibu ni ater lame bebenor idak nak ngupdate blog yer...bak org kater "tengah mau ye dak"..tgh muda tu bior anak berderet. Nt tue senang anak dah besor.kih

      ReplyDelete
    17. Boleh jadi libang libu overdose madu.
      Sampai skarang blum climax lagi kahkahkah.
      Tau pun sparring partner dia yg overdose. Kemut kejang tak leh nak lepas kahkahkah
      Ape2 pun dua2 situasi adalah bahaya. Kalau darah lama tak ngalir benda tu boleh mati. Putus!
      Pe bleh buat. Skarang ni pun musim hujan. Sejuk. Musim mengawan tiba awal. Tak sempat cuti skolah.

      ReplyDelete
      Replies
      1. Terbaek kau punya komen. Cam haramzadeh!

        Kah kah kah kah kah!!!

        Delete
      2. Apa sudah jadi blog ni.sudah pupus ka ditelan zaman makmah ni..

        Delete
    18. Libang libu xpancut2 lagi...nt dah pancut brla berpuluh2 update dlm satu hari...kahkahkah..itu strategy libanglibu buktikan madu nye kuat...berminggu minggu xpancut2. Kahkahkah

      ReplyDelete
    19. Masyaallah libang libu.cukup2 la menyontoti..bwk2la betaubuat...awat lama ilang..ang majuk ka libang libu..ahahahaha

      ReplyDelete
    20. Libang. Molek tutup jer blog hang. Isu hanya sebulan sekali. Pemalaih. Komen hang bernaih juga mcm bro TT. Agak nya kuat dok tenggek power. Tt lain dio bujang tk pikir nk tenggek. So dio boleh blog full time. Kikiki

      ReplyDelete
    21. Libang. Molek tutup jer blog hang. Isu hanya sebulan sekali. Pemalaih. Komen hang bernaih juga mcm bro TT. Agak nya kuat dok tenggek power. Tt lain dio bujang tk pikir nk tenggek. So dio boleh blog full time. Kikiki

      ReplyDelete
      Replies
      1. Bak kata libang libu jg la aritu "keja pemalaih,duit hangpa mau,babi hangpa"....kahkahkah

        Delete
    22. Dol.. orang pergi bersih pun dah balik. Siap dah sempat mandi junub 5 kali. Yang hang ni tak abis2 apesal. Dol, menunjuk2 tu riak namanya. Perangai iblis. Hang tak nunjuk pun tak pe. Satu malaya pun dah tau hang tu power kahkahkah. Udah2lah. Bagi la adik botak hang tu rehat. Nanti dia kene kemurungan sape yg susah. Kami jugak. Kahkahkah

      ReplyDelete

    Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

    Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.