Thursday, October 13, 2016

Aji, Spring Hapa Pulak Ni Aji?

Madu tualang power! Click here

Jangan bawa ‘spring’ ke negara ini – Hadi

Tak sapa nak bawak 'spring Arab' aih. Kahkahkahkah!!!

Hapa ingat serban 5 kilo, sarung jubah sapu tahik ayam, bawak Spring Arab tu dah kira bagus la?

Mulut kumat-kamit tu kira bagus la?

Dapat cangkuk Puteri HAMNO tu kira bagus la? Kah kah kah!!

Ni dia 'Sakai Spring', berpuluh kali ganda power dari 'Arab Spring';


Sakai Spring boleh didapati di perkampungan orang asli.

Aku selalu dapat ubi ni percuma time cari madu. Kahkahkahkah!!!

Dol,

kalau bersakai spring ni, bini kena lebih la. Kahkahkahkah!!!

Toksahkan Puteri HAMNO, Puteri MCA, Puteri MIC pun kompom lebai bertongkat boleh cangkuk.

KAHKAHKAHKAH!!!

2 comments:

  1. woohhhaaaaaaa.......

    ReplyDelete
  2. Cis..
    Antu punya LL..
    Ingt mender
    Wakakaka

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.