Monday, August 1, 2016

Siti Hasmah Bini Madey Pernah Digoda Rasuah.

Madu tualang power! Click here


2 kali. Digoda rasuah 2 kali. Dan 2 kali itu jugak dia menolak rasuah.

Ini cerita dolu-dolu. Katanya dia cuba disuap RM10 & sekali lagi dgn RM50. Tapi dia tak ambik pun, dia berintegriti. Amanah. 

Kahkahkah!

2 kali dia cuba disogok. Kahkahkah! Dia punya '2 kali' yg dia ingat. Orang punya '2 kali'?

Dia tak sedar laki Wan Azizah 2 kali kena jel atas sebab satu kes main lubang ekzos yg direka Mahafiraun & satu lagi yg direka bini badak?

Laki Wan Azizah kena tumbuk entah berapa kali, 
entah berapa kali kena karate, 
entah berapa ribu kali makan nasik jel sedangkan dia laki-bini sedap melahap di mahligai, 
entah berapa ribu liang nyamuk atas badan laki Wan Azizah sedangkan dia sedap mengerekot laki-bini dalam bilik ada air-con?

Dia sebok lah dgn offer rasuah 2 kali.

Kah kah kah kah!!

Dol, lu tau apa makna 2 perkataan ni?

1. lanjiou
2. bugima

KAHKAHKAH!

9 comments:

  1. Mengong....mengong
    Lu tau ka..

    ReplyDelete
  2. https://www.youtube.com/watch?v=AQERzlHjjZ0

    Dah 5 tahun dah video ni kluaq.. melayu x pedulik pun.. aku rasa hang Libang, cuba buat tagline video ni kat blog hang.. sikik hari Najib huluq dedak macam ayaq sungai la masuk akaun hang..

    Anak mahathir beli bisnes arak RM2900 juta cash.. beli esso malaysia RM1700 juta cash.. sama ligat macam Najib jugak..

    Tapi Najib bodo, gi beli kat Amerika. Kalo beli Filipina dan Indonesia sekalipun, Najib tetap selamat sbb negara dunia ketiga ni mmg xder pedulik pun hal klepet duit orang ramai.. tambah2 beli negara Islam.. lagi senang kowtim gile.. ulamak cap ayam flip-flop cukup ramai dan kebulur dedak..

    ReplyDelete
  3. setiap ulasan dan posting lu...
    memang terbaik la bro..libang libu..
    baca lu punya ulasan..memang kemaih kemain..
    tp lu kena igt bro..
    AKTA MKN dh mula beroperasi..
    jgn lu spai ke dalam sudh la..
    hahaa

    ReplyDelete
  4. Gua ingat satu saja beb
    Jibai punya worangoi*

    ReplyDelete
  5. Bhai LibangLibu...

    Dua kali kemut la boh... Hahaha... Dua kali... Hahaha

    Lanzhow lar..

    C++
    CipanTapirTenuk.Blogspot

    ReplyDelete
  6. haha...cter bangang mcm ni pun "lubang lembu" nak post...haha...macai tan tin tun rupenye...haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa ni mesti anak buah kak ijat lembu ni..suka ati die le nk post apa ini kan blog die..yg ko sibuk masuk blog die ni apahal.kahkahkah.sudah tu g balik kandang lembu nfc tu.250juta lesap pun mau bising2 lg ka.ptuihhhhhhh.kahkahkah

      Delete
  7. Sempena aidilfitri mulia ni aku nk tanye awning umah libanglibu yg mcm storm trooper tu udah ok ke.hahahahaha.senang org nk dtg beraye dirumah libanglibu...nk g braye umah storm trooper tu.hahahaha

    ReplyDelete
  8. Digoda madey tu.kahkahkau

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.