Friday, August 26, 2016

Jangan Pedajal Ustaz Kazim & Sekolah Tahfiznya

Madu tualang power! Click here


Baru2 ni bini aku tanya, "sekolah abang dulu macam tu jugak ke?" Kah kah kah!!!

Dia bertanya ekoran timbul kes budak lelaki senior sebuah sekolah tahfiz telah  bermain-main dgn lubang taik budak lelaki junior sekolah tahfiz tersebut.
Kah kah kah!!

Jawapan aku ialah, "tak, sekolah abang tak macam tu".

Sekolah berasrama penuh yg aku pergi dulu ialah sekolah laki-pompuan. Ada budak jantan, ada budak betina. Ada cikgu jantan, ada cikgu betina. Juga ada tukang kebun. Pak guard. Tukang masak betina. Tukang masak jantan.

Populasinya bagus. Ratio jantan betinanya cukup harmoni. Tak macam MCKK atau STAR Ipoh  yg sentiasa memendam perasaan. Kah kah kah!!

Jadi kami pelajar baik jantan mau pun betina, boleh berimaginasi dan berilusi.
Tak macam budak sekolah semua jantan MCKK & STAR Ipoh yg akan jadi huru-hara kalau bertandang ke sekolah kami bila disorak oleh awek-awek cun.
Sebab tak biasa. Geli lebih.
Kah kah kah!!

Sehinggalah aku grad dari sekolah tersebut, tak pernah pun aku dgr kes bodoh main lubang taik junior. Ptuuui!!! Kah kah kah!!


Berbalik kpd kepada sekolah Ustaz Kazim ini, kita kenalah bersangka baik, jangan buruk-burukkan dia. Dia tu ustaz yg entah berapa kilo serbannya, merangkap pendakwah bebas, merangkap saudagar tahfiz dan juga merangkap nyaris2 jadi ahli Majlis Tertinggi HAMNO.

Power tu Dol....
Kah kah kah!!

Lagi satu kalau iya bebudak tu dah sampai tahap main lubang taik junior, fahamilah perasaan mereka yg 24 jam dikelilingi batang pedang setiap hari.

Kah kah kah!!

Yg bertahfiz-tahfiz ni nak jadi ustaz satu hari nanti. Merekalah yg akan memikul beban mendidik anak bangsa seagama tentang ehwal Islam. Apa kejadah kesudahannya kalau bakal ustaz2 ni dok kelebek lubang taik junior??

Cukup cilaka, sebab ada kebarangkaliannya, anak2 kita satu hari nanti akan dididik oleh ustaz2 yg terbabit dgn kes main lubang taik junior ni.
Mintak dijauhkan. Mintak simpang.
Haru. Inilah dunia yg kita diami sekarang.

Tapi lagilah cilaka kalau ada pengetua tahfiz yg tau ada kelaku haramjadah bebudaknya yg gemor bermain lubang taik, tapi cuba sorokkan demi menjaga nama sekolah dan wang yuran yg akan masyuuuk setiap bulan.

Memang cilake.

26 comments:

  1. Saudaraku Libanglibu..
    Jangan lah menjadi penyambung lidah syaitan yang direjam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pengetua jgn sembunyikan yer sbb nak jaga nsma ostad. Neraka nanti.

      Delete
    2. Sibuk ceramah x ada masa jaga sekolah

      Delete
    3. bila masa setan jadi sedara libang libu??

      Delete
    4. UKE sendiri pernah berkata: "Kalau tiada angin masakan pokok bergoyang...."
      Ini bukan fitnah ya, boleh check sndiri

      Delete
    5. Setuju. Bila masa libanglibu jadi penyambung fitnah. Cerita itu betulkan....

      Delete
    6. Saya rasa tulisan libanglibu di atas seimbang....tak ada menuduh sesiapa secara khusus. Kalau kau pentaksub kezim elias sekali pun, tak perlu beremosional....
      Orang macam ni kalau kena pada anak sendiri baru akan tersedar....

      Delete
    7. kazim tu bukannya ma'sum... dia pun bukannya malaikat.. so takyah la nak backup sangat...
      yg buat pelajar nya... soklannya kenapa sbg owner tak pantau.. kdg yg mengajo kat dlm tu pun betul nau...

      Delete
  2. Tak hairanlah kita bila ustaz berserban berpikol2 yg mengelar diri ulamak,bila sampai di german tak tahan bila tengok boots minah saleh.

    ReplyDelete
  3. kita selalu diminta bersikap 'positif'...kalau tuduhan itu tidak betul...itu ok .... bagaimana kalau tuduhan itu betul? kita sudah 'berbohong'.....!!!!!

    ReplyDelete
  4. siasatan tu penting kita pn tk tau sapa yg benar jgan disbb kn sekolah lah kepunyaan vip dipandang sebelah mata aje aduan tu..pe punya statement polis.. siasat dulu

    ReplyDelete
  5. Sekola ahli umno. Aku dah tau hasil keputusan siasatan. Tak payah tanya pyn aku dah tau.

    Itu bagi aku la

    ReplyDelete
  6. Sekola ahli umno. Aku dah tau hasil keputusan siasatan. Tak payah tanya pyn aku dah tau.

    Itu bagi aku la

    ReplyDelete
  7. Mungkin ini balasan Allah kpd org yg pernah memfitnah DSAI dulu kot

    ReplyDelete
  8. menatang mu semue!
    mu tau dok kalu hukum liwat kene ado 4 saksi!
    base menatang sunggoh.
    kalu dok panda gi ngaji di jermang. buleh tengok bideo. cume kene bayor sket je.
    kalu dok suke orang putih buleh gi krabi. muroh pong muroh.
    Kalau susoh jgok buleh jupe di marang.
    buleh ngadap naib ulomok sedunie a.k.a
    ulomok Pas Ikatan Gagasan Sejahtera (P.I.G.S.)

    ReplyDelete
  9. Kenapa banyak sekolah tahafiz terbakar disana sini kalau dibandingkan dengan rumah2 maksiat dan kelab2 malam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul juga. Banyak kedengaran sekolah tahfiz sekolah pondok terbakar. Mungkin bala atau apa.....

      Delete
  10. maaf tok..anak cucu tumpang lalu....

    tak baik ngutuk ostat kazim...
    sekali dia baca jampi "ZIM ZIM ALA KAZIM' Terus dia boleh terbang kat kau.....

    bolehhhh..boleh terbang...mcm laksamana DO RE MI...cuma lain jampi jer....
    DO RE MI punya jamnpi semua org tau,,"ZAM ZAM ALA KAZAM"....

    jampi landing dia..."LAFORFO..WATAK KONGSI..LANDING TIMEEEEE....

    sja buat lawak berdiri..mcm abam MO1 tuuu...

    ReplyDelete
  11. nafsu bro....kalau budak lelaki dak akhil baligh, di tambah pula dengan dah "biasa" melawat website porno, kebarangkalian untuk dia hendak 'merasa' benda ini memang ada dan kebarangkaliannya tinggi.

    jangan ada yang kata saya tuduh budak budak sekolah ini dah melawat website porno. tetapi, saya tegaskan yang kearangkaliannya tinggi sebab mudahnya dan murahnya untuk akses website porno.

    bermakna, apa yang nak di ragukan kalau sebahagian dari bakal bakal ustaz ini dah di dedahkan kepada website porno dan maknanya, sifat ingin tahu dan nafsunya membuak.

    dalam keadaan ingin berlaku adil, polis sedang siasat, so kita minta polis berlaku adil, walaupun pihak yang tertuduh adalah di kenali sebagai ehem ehem kerajaan UMNO

    decaf guest

    ReplyDelete
  12. 16 hari lagi pas akan saman Sarawak report...

    harap bukan hari selasa, sbb ada org dah booking...

    ReplyDelete
  13. percubaan liwat kata dia... abis tunggu kena liwat dulu ke baru nak buat sesuatu... lepah ni kita buleh buat percubaan mencuri atau raba... bukan nak raba...makin begong msia skg..

    ReplyDelete
  14. Dah lama "memendam"rasa jadik macam nih le LL
    Kalau rajin google, cari puteri Qatar baru2 ini kena tangkap kat London main dgn 7 lelaki orgy.
    Itu lah akibatnya memendam rasa ... sekali nak rasa dia tibai 7 ekor.
    kah kah kah

    -SukuSamdol

    ReplyDelete
  15. Masih teringat lagi kata2 " kalau kopek /pistol bergoyang 3 kali mase solat tu sah ke solat"...kahkahkah...ayat lebih kurang cmtu la.kihkih

    ReplyDelete
  16. Berdasarkan keterangan terbaru drp emak2 mangsa, nampaknya penderaan seksual merupakan amalan lazim di maahad tahfiz. Harap pengetuanya jgn menafikan semata2 tp siasat secara ikhlas ttg kewujudan budaya songsang ini dgn niat utk menghentikannya. Seharusnya di sebuah maahad tahfiz tidak wujud sebarang penderaan sama sekali, tak kira jenis apa sekalipun

    ReplyDelete
  17. Bhai LL...

    Aper lu ingat Geng Lebai tak ader nafsu ker? Tu yang Ketua Dewan Ulama PAS Perlis yang ader laporan polis oleh bini dier pasai main lubang taik bini tu bukan Geng Lebai ker?

    Lebai pon stim jugak wei... Hahaha

    Lanzhow la Lebai...

    C++
    CipanTapirTenuk.Blogspot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pulak dengar cerita dia main ekzos bini akan si lebai PAS tu.... tapi dia belasah bini masa tengah bisul memang benar berlaku....rasa- rasa itu lagi kejam....

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.