Wednesday, August 10, 2016

Claire Brown/Sarawak Report Akan Disaman Malam Jumaat

Madu tualang power! Click here


Claire Brown ialah tuan empunya portal Sarawak Report yg telah membongkar 1MDB dgn segala macam fakta, kini Sarawak Report buat hal lagi.

Sarawak Report telah di lihat memperlekehkan keimanan pemimpinan PAS apabila mendedahkan RM90 juta telah masuk ke kantung PAS.

Berita ni belum saheh, pun begitu, ini kes berat, seolah2 pimpinan PAS tak tahu dosa pahala. Umpama menconteng arang ke atas serban 5 kilo.

Kah kah kah !



Khabarnya PAS akan menyaman Sarawak Report. Tak tau la macamana nak saman. Apa alamat rumah atau alamat pjabat Sarawak Report? Siapa pulak nak ambik saman dan sain akuan terima saman?

Tapi tau la PAS buat kerja. Hapa korang ingat sejak Hanipa Maidin blah, tak ada lawyer power-power dalam PAS?

Kahkahkah!

Sekiranya PAS yakin berada dipihak benar, memang kena saman Sarawak Report. Kasi ajar sikit. Jgn ingat puak2 lebai kuat bersabar.

Kah kah kah!

Memandangkan Sarawak Report ni macam nak sangat dan tuan punya pun perempuan yg macam nak sesangat, kita cadangkan kepada para walaon supaya panjangkan kpd boss2 mereka supaya saman Claire Brown ni malam Jumaat.

Cuma jangan buat malam Jumaat kliwon lah, sebab Jumaat kliwon ni datang cuma 3000 tahun sekali.

Kahkahkah!

21 comments:

  1. Kami ahlul bahlul pasik dengan ini menyokong dengan sepenuh siku dan kapla lutut kami agar tindakan menyaman gadis sarawak pada malam jumaat dibuat serta merta. Kaedah saman malam jumaat itu juga perlu di lakukan di Krabi dan bukan di jermang supaya tidak tertindih dengan mek-mek mat saleh yg lain. Moga ahlul bahlul pasik sekalian dapat menghasilkan zuriat yang soleh lagi pan-asia di krabi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi ler lidah lidah syaitan yg direjam..

      Delete
    2. Aiseii... blog lubang libu pun ada setan masuk. Siap hasut orang lain jadi lidah dia lagi. Jilake punye setan

      Delete
    3. Awak ni keturunan itik serati ke..cakap org macam awak keturunan ayam belanda jee.pandaiengucap tak

      Delete
  2. hahahaha...bodoh tu boleh x simpan sikit untuk tahun 2020, x lama pun 4 tahun je lagi...

    ReplyDelete
  3. Mengekek aku baca artikel ko... apa pun laju2 la yek pas kepis kepus menyaman.

    ReplyDelete


  4. Yg bodoh2 kbnyakanya gi ngaji pondok

    Dikalangan yg bodoh2 nih konon2 lulus juga ler kat pondok tu yg diajar oleh wostad2 pnghafal yg ala2 bodoh ler jugak..

    Pastu gi ke Arab ke, Mesir ke Jordan ke, dan kat situ ada ler sekolah2 maktab2 @ universiti2 utk si penghafal2 yg bebal dr pondok dari Mesia nih..


    Sbb mnghafal jer kerojer nyer lama2 dpt juga ler ijazah hafalan wal bebal tuh.

    Nak tunjuk konon2 alim dan warak depa akan tayang loghatul Arabiyah dgn kopiah jubah dan sorban agar kbodohan dan kebebalan dpt disamarkan!

    Yg bodoh dan bebal tuh tetap ler bodoh dan bebal jugak wpun konon2 ada MA & PhD dr Arab & Mesirrr

    TAK caya?

    Tengok jer ler yg sgt2 mudah kena cucuk idung baik mufti mufti..dan yg paling walaq membuta tuli yg TAK tau langsung guna AKAL adalah puak2 depa nih lah

    Sbb tu geng2 bodoh bebal mcm depa nih sgt2 senang kena BELI & kena JUAL

    Aku tak kata semua TAPI kebanyakannya cam tu ler

    Cer tengok budak2 ARAB yg talented ada IQ tinggi termasuk Morsi, Abdul Kader Audah dan Syed Qutb pun study kat US bro..

    Cer test Hadi Awang amik subjek Agama Islam "SPM" dgn Khalid Samad @ Hanifa Mydin, agak2 sapa yg dpt A?

    Klu suruh amik subjek BM @ Maths Hadi dah gerenti bungkus, tak gitu?

    Yg bebal bodoh IQ camtu mana nyer layak jd ulamak, sbb tu TAKUT berhujjah dan berdebat

    Ularrmak siku lutot bole ler yeop woi, huhuhu





    ReplyDelete
    Replies
    1. Tergolong lah bersama lidah lidah syaitan yg direjam..

      Delete
    2. amat jelas tuan bersama sama golongan syaitan yg direjam...

      Delete
    3. Nabi kata orang yang tuduh orang lain setan, itulah satan

      Delete
    4. Antara Lidah Setan vs Setan Bisu, mana lebih teruk?

      Delete
  5. Malam jumaat mane blh bro...deme mlm jumaat le nk bersenggama merocik2 bro..pekena madu libanglibu meraung oiiii.kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi ler lidah lidah syaitan yg direjam..

      Delete
  6. Malam Jomaat, ostaz ratib panjang, PAS tu depa nak dakap bini pulok, takut tak sempat nak saman, bini tak kasik keluaq rumah, this is bini's night, don't ever ever nak menggatai dengan pompuan Clarie Perang (Brown) tu, kalau tak mau kena humban luaq bilik tidoq

    ReplyDelete
  7. Lidah syaitan yg direjam..

    ReplyDelete
  8. Ramai sungguh komen dari umat akhir zaman yang hina orang Islam dengan berlandaskan Fitnah kaum kafir laknatullah...ni sure ingat kebal azab kubur dan neraka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada setan ajak jadi lidah dia ..
      Wei setan! Berambus la..gi layan bideo blu jermang bapak setan hang

      Delete
    2. hei mamat ko tu konfom masuk syurga ka!! dgn menjadi ahli jerr.

      Delete
  9. En. Saiful,

    Kalau fitnah saman, apa PAS tak ada maruah ke????

    Ullama kalau jual agama itulah yang paling laknatullah sekali???

    Kalau pesan pada orang lain, jangan lupa pesansekali dengan diri sendiri!!!

    Ingat, ada no keahlian PAS sure kebal azab kubur da neraka ke???

    ReplyDelete
  10. Jgn ingat ada no kad keahlian walaon dan keldai parti baghal semalaysia bole teros masok sorga....

    Jgn nak kelentong kita la sbb kami bukan keldai

    ReplyDelete
  11. Bln Okt 2016 dah nak penghujung dah ni.Betul ke YB Tuan Ibrahim , wakil PAS, ada berkata PAS akan saman Claire Brown @ Sarawak Report kerana isu fitnah terima RM 90 juta? Kalau betul bila lagi? Atau PAS juga tidak boleh dipercayai bila berjanji . . Mmm kong kali kong juga nampaknya lah!Mana lagi org politik di Malaysia ini, yg boleh dipercayai. . .bila bercakap, bercakap benar dan.bila berjanji, pasti ditepati.Ada? Siapa? . ..

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.