Tuesday, July 26, 2016

Sapa Dah Pergi Beraya Dgn Haron Din?

Madu tualang power! Click here



Ketua turus panglima briged merah-merah taik ayam telah beri amaran.
Cakap betol2 la. Syawal ka syahwat?
Kahkahkah!
Tahun depan pun ada jugak Syawal.
Tiap-tiap tahun ada Syawal. Tiap-tiap hari ada syahwat.
Kah kah kah!

Serupa lah dgn boss dia yg nak menyaman WSJ hari Selasa.
Dah berapa ribu hari Selasa?
Kah kah kah!!!

Perbuatan ini namanya 'Eskimo Pissing'.
Kencing deraih kampung sebelah boleh dengar.
Serupa orang Eskimo kalau kencing keluar air batu.
Berdentum-dentam dia punya riuh.
Kah kah kah!!!

Sempena kita masih bersyawal ini, sapa dah beraya dgn Haron Din?
Bagi tau kat dia, kuasa asing dah campur tangan hal negara kita, suara Mursyidul Am perlu utk rakyat jelata.
Kuasa asing dah menyebok bab 1MDB.
Kah kah kah!!

Satu lagi jangan lupa, Mursyidul Am kata PAS nak bungkus tikar bantal dari Selangor.
Kata nak buat lepas raya.
Bilanya?
Kah kah kah!!!

Haron Din ni kat mana?
Jangan lama sangat beraya di alam ghaib.

KAH KAH KAH KAH!!!

7 comments:

  1. tak mau. takut . banyak saka dan hantu raya

    ReplyDelete
  2. Haron din tgh picit artis cun tu berubat.xda masa nk ulas.nt dah selesai picit nt siapla amirika nt satu batalion jin kasi gegar sama itu amirika..kakakakaa

    ReplyDelete
  3. Dalam banyak-banyak pemakan dedak haron jinlah yg sapu banyak.sebab terpaksa share sama2 dgn sekelian jin.

    ReplyDelete
  4. Lepas raya ke 14.

    ReplyDelete
  5. Ha..tudia Libang.. akhirnya bertelur jugak idea kau.. ingat dah sodap makan dodak dah..

    ReplyDelete
  6. Sayang .sehingga kini tidak ada seorang pun lebai yang bolih menggantikan cara .sikap.adab.taktik, teknik,strtiji yang telah ditunjukan olh yang mulai almarhum TGNA,yang ada sekarang semuanya lebai tikus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SABOR YOB BANYAK BANYAK NANTI JIN DATANG MANO NK LARI .... BIO LE DEME MAKAN DEDAK KITA MAKAN BERAS
      JATI... SEBAB DEME ADA LINK DGN DS NAJIB KETE NEH
      BAWAH BAWAH JE....

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.