Friday, May 27, 2016

Staff Gomen Memang Kurang Air

Madu tualang power! Click here


Dol,

aku pun Melayu jugak macam kau.

Melayu ni banyak kerja dgn gomen.

Kaum kerabat aku banyak yg cari makan dgn gomen.

Kerja gomen memang happy, cukup 25hb pergi cucuk duit dah masyuk dlm akaun.

Depa kata org gomen ni keluar makan-minum 4 kali sehari. Betul ke? Kahkahkah!

Sebenarnya & seikhlasnya, minum la berapa kali kau nak keluar minum. Kahkahkah!

Berapa baldi sangat kau bole togok. Kahkahkah!

Bab minum ni tak merisaukan sgt la. Kahkahkah! Belum ada pegawai kerajaan mati sebab keluar minum kerap sgt. Kahkahkah!

Yg celaka bab 'makan'. Bab ni memang cilaka. Makan rasuah.

Dia makan bukan sikit. RM100 juta Dol!

Paling best, yg makan rasuah ni lalu-lalang bawah hidung Si Khairy ni la kot?

KAHKAHKAH




5 comments:

  1. Kalau 100juta buat bisnes jual madu blh export smpi planet marikh tu. Kahkahkah

    ReplyDelete
  2. Minum pagi salah... rasuah 100 juta ok hahaha

    ReplyDelete
  3. Ape tajuk libanglibu xbest kali ni.punya byk isu lain,isu ini plak yg libanglibu ulas.ni mesti pening madu kelulut nih.kahkahkah

    ReplyDelete
  4. Yop oiiiii
    Ni lerr akibat nye kalo miker ngancok siang mlm pagi ptg...kahkahkahkah..
    Kan udoh kene tinggei ngn kete api..kahkahkahakh
    Cerr bg isu paneh skit..mcm kg teman nk dpt wakil rakyat baru ke..kahkahkahkah

    ReplyDelete
  5. Khary wat ape di kbs?? Gote peler kor? Tk sedar pemakan rasuah lalu depan mata dio. Ko sendiri pon gomol? Dok sibuk staff minom pagi. Menteri bodohh. Huhu

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.