Monday, May 30, 2016

Makanan Terbaik Untuk Bulan Puasa

Madu tualang power! Click here

Sudah tentu makanan terbaik di bulan Ramadhan sejak zaman berzaman ialah kurma.

Kurma terbaik, tak kiralah kurma bongkah di zaman aku kecik2 dulu atau kurma Yusuf Taiyob siap bertangkai lagi trendy zaman sekarang.

Kurma terbaik.

Nabi berbuka dgn kurma.

Kita pun berbuka dgn kurma, kan?

Bezanya, lepas kurma kita bedal nasik. Lepas tu popia basah 5 ketul. Lepas tu murtabak. Kahkahkah! Oh indahnya Ramadhan..

Sabor, sabor, kejap lagi Ramadhan akan tiba.

Tabiat makan kena jaga Dol.

Makanan terbaik dibulan puasa ialah makanan yg dimakan sedikit. Bukan mencekik sampai terbalik pusat.

Juga makanan yg tidak dibazir yg dicurah masuk longkang jamu iblis.

Apa yg ada atas meja, semua licin tak bersisa.

Kalau nak bagi terbaik lagi, tambah madu dalam menu. Lepas tarawikh kena sesudu, lepas sahur kena sesudu.

Bukan mahal pun RM144 je. Di Low Yat harganya RM288 sebotol. Kaghkahkah!

Duit BR1M ada lagi kan? Kah kah kah!

Kalau rasa berminat, boleh KLIK DISINI, KLIK DISINUN atau CLICK HERE utk pesanan.

 

Libang Libu akan bercuti 2 minggu.

Cuti panjang macam ni biasanya digunakan utk balik kampung, pergi makan kenduri  puas2 & ziarah sambil dapat lagi makan free rumah sedara mara.

Juga paling penting ambik stok baru madu tualang hutan.

Semua pesanan yg diterima akan disudahkan apabila sekolah dibuka semula & madu akan sampai di kepala tangga rumah masing2.

Para penziarah blog LibangLibu yg dihormati, kami ucapkan selamat bercuti.

5 comments:

  1. Aisehh... blan posa libanglibu pun kena rantai ka..kahkahkah
    Tak bley holidey dol. Setan jin kena rantai. Setan kapla bana manusia ni dok berkeliaran lagi. Kena balun juga depa ni. Esp. geng2 kapla bana berbungkus ikat tepi.. kahkahkah. Ni banyak yg dok nyesat orang skrg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yop oiiii...
      Rope jilake komen mikerr..kahkahkahkah
      X bley blah la..kapla bana bungkuih ikat tepi..wakakakaka
      Byk skrg ni kulu kelior kt kuale tu kan..

      Delete
  2. Kahkahkah. Gampang punya libanglibu promote madu pulak dah.kahkahkah. Aku xcaya madu libanglibu tu power kecuali libanglibu sertakan bukti video wanita german meraung dek penangan madu libang libi.kahkahkah

    ReplyDelete
  3. Siang puasa - menghayati kehidupan orang miskin/susah
    Berbuka - buffet kat hotel menghayati kehidupan orang2 kaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu baru LA nama nya wasatiyyoh..lepaih bbuka Kat otel mewah xkan terus balik kot,masuk bilik otel dulu test madu libang libu..iyyoh iyooh..penangan madu libang libu serban pun terbang.tinggal keris kontot.kahkahkah

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.