Thursday, March 3, 2016

Posting Special Hari Khamis Sebelum Malam Jumaat

Madu tualang power! Click here

Madu tualang hutan
Tak teringin nak jadi singa ke? Kahkahkah!!!

Katil dah bertahun-tahun, tukar la katil baru. Kahkahkah!

Wa tak taw nak cakap apa. Kahkahkahkah!!!

Kalau maw,

1. Tinggalkan pesanan di Facebook,
2. Tinggalkan pesanan di Facebook Page atau,
3. E-mail pesanan ke; pokobondo@yahoo.com


BR1M dapat ribu-ribu kan? Sebotol baru RM144-00. Poslaju siap hantar ke kepala tangga rumah. Kahkahkah!!

Tersadai baq hang. Kahkahkah!!

Katil runtuh takpe Dol,

jangan sampai rumah pun runtuh!
Kahkah kahkah kahkah kahkah!!

5 comments:

  1. Yop oiiii
    Ganeh benor miker ni yop...hahhaaha
    Cer lelembut skit ngn pompuan tu..ni idok..kasor sgt..kakakakakak

    ReplyDelete
  2. Jilake libanglibu. Kalau madu laju je die promote. Teman kasi tips sikit,kalo libanglibu nk lariskan madu buatle promosi, beli satu percuma cd german.mst laju malaon2 pas beli.kahkahkahkah.. Tantawi mau order spuluh botoi.sekali minun sebotoi...ngelupor kaum2 ppuan kene penangan tantawi. Kahkahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAHKAHKAH!!

      Cilake.

      Posting ini tak ada ken-mengena dgn Tantawi.

      kalau Tantawi nak saman, nanti dia cari miker.

      Kah kah kah!!!

      Delete
    2. Hahahaha.takut nyer kalo tantawi saman..teman hadiah kan die madu sebotoi setel saman.kahkahkahkah

      Delete
  3. kalo tak nak katil roboh guna la gaya teknologi jerman..

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.