Thursday, March 3, 2016

Muhyiddin Talam

Madu tualang power! Click here


Kahkahkahkah!!!

Bayangkan kalau muka Muhyiddin ni macam talam, kat side B tu macam mana gamaknya muka dia?

Kah kah kah kah!!!

Sapa tak sayang batang tengkuk. Sapa tak sayang tembolok tenggorok. Kahkahkah!!

Dia punya ayat pun lebih kurang macam ayat boss parti Pak Lebai.

Kahkahkah, "saya tak benci HAMNO, saya tak benci orang HAMNO" kata boss parti Pak Lebai. kahkahkah!!

Benci tak kat Husam?

KAH KAH KAH KAHA KAH!!

24 comments:

  1. muhyiddin kata umno tak salah, najib yg salah.

    hadi pula tak benci ahli umno, tp benci umno...

    ReplyDelete
  2. saya fikir anda takjujur dalam membuat penilaian terhadap ucapan orang lain. anda sedang membina persepsi diluar konteks. malang anda menggunakan kebijaksanaan dengan cara yang salah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa..?? Konteks? Contact? Kotex?? Kotex... Oo.. di luar kotex. Dah. Gi sambung tengok bideo jerman

      Delete
    2. Macam la tuang presdeng kepla butooo tu jujur sangattt....ptuiii

      Delete
  3. report polis la kalau berani....cita jer apa barang tsmy...kan kita ada penguatkuasa...biar mereka wat kerja penguatkuasaan....ada bran ke tsmy

    ReplyDelete
  4. TSMY kan ahli UMNO. Takkan tak tahu speseis UMNO kan semuanya sama. Tu sebab kalau nak tukar PM mesti dari bukan UMNO BN. Kalau dari UMNOBN sama je perangainya. Penyelewengan, rasuah , salah guna kuasa, penindasan terhadap rakyat tetap akan berlaku. Tak ada bezanya.

    ReplyDelete
  5. Tsmy berani tp xcukup berani.hanya berani berkokok aje tp xberani bertindak..dh ramai yg berani berkokok tp hanya berkokok shj tiada guna nya umpama meludah ke langit atau pun membaling tahik kemuka sendiri ( pepatah baru tu)

    ReplyDelete
  6. suruh najib berhenti sapa nk ganti dia?zahid?hisyamudin?safei afdal?muhyidin?mukriz?nazri aziz? panjang nya list,ada beza x dna penyamun2 ni dgn chief lanun?jgn mimpi la m'sia lagi baik kalau penyamun turun naik penyamun lain.suruh je org pas seluk poket kira hatu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suruh hadi kalu lagi lingkup negara

      Delete
    2. Gajah sama gajah berjuang pelanduk ditengah mati tersepit. Sape gajah sape pelanduk fikir fikirkan peribahasa org org lama.

      Delete
    3. Gajah sama gajah berjuang pelanduk ditengah mati tersepit. Sape gajah sape pelanduk fikir fikirkan peribahasa org org lama.

      Delete
    4. Kalau sesiapa tampo muhyidin, die senyum je apah xrase tebal bebeno pipi die.. Kahkahkahkah

      Delete
    5. Talam x talam kalo nk tau kuih tepungtalam lazat lemak berkrim oi

      Delete
    6. Gajah sama gajah berjuang pelanduk di tengah mati tersepit ..... fikir fikir kanlah. ... siapa gajah siapa pelanduk...

      Delete
  7. Gajah sama gajah berjuang pelanduk di tengah mati tersepit... sape gajah sape pelanduk ambilah iktibar dr peribahasa orang orang lama... fikir fikir kan lah ,

    ReplyDelete
  8. Gajah sama gajah berjuang pelanduk di tengah mati tersepit... sape gajah sape pelanduk ambilah iktibar dr peribahasa orang orang lama... fikir fikir kan lah ,

    ReplyDelete
  9. Apahal byk bebenor gajah mengajah ni yop.jgn napsu gajah yop.tumpooooooo

    ReplyDelete
  10. Baru sebotol madu dah jadi gajah? Dasyat bebeno madu si libang libu ni. Kalu di tambah cd jerman mau barai pompuan punya

    ReplyDelete
  11. Jilake libanglibu napsu gajah.kahkahkahkah

    ReplyDelete
  12. Taik kucen punya libanglibu senyap lama.dia buat hal dah....menyontot atas talam ker lepas pekena madu. Kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajer gampang. Kahkahkah!
      Anak-anak teman badan tak semiak paneh-paneh ni.
      Tak dan nak berblog-blog. Kahkahkahkah!

      Delete
  13. Yop oiiii
    Ngape diam je miker ni..tengah nyontot ke..gajah udah abih keluor ni..kot karang di sondoi nyer miker kang..kahkahkah
    Nti teman nk buat DEKLARASI MADU ler..kot2 mau miker keluor dari bawah talam...kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajer ngancuk. Tilam le bukan talam.
      Nanti riuh!
      Kahkahkahkah!

      Delete
  14. Aje ngan gampang blog ni.udahle tulisan mcm gampang.... Komen2 lg mcm gampang. Kahkahkahkah.. Senak perut teman bace blog miker libanglibu... Ater miker pun mcm gampang jgk ker.kahkahkahkah. Jgn mare, gampang tu dlm bhs indon bermaksud "senang"....kahkahkah. Senang aja sihhhhh.

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.