Sunday, March 13, 2016

Mari Mencantikkan Bini

Madu tualang power! Click here

Dol,

kalau kau seorang suami, dah tentu kompom bini kau cantik. Kalau kau tak rasa dia cantik, buat apa kau ajak dia menikah dulu, kan? Kah kah kah!!!

Tapi lama-lama kelamaan dia punya level cantik tu kompom akan berkurangan seiring dengan naiknya perut lu Dol. Kah kah kah!

Di sini diperturunkan petua turun-temurun zaman-berzaman yg khabarnya dipakai Hang Li Po semasa dia mengorat Sultan Melaka dulu. Kompom kulit bini lu licin halus macam dulu-dulu. Percayalah Dol. Kena cuba.

1. Sebelum tidur tempek bedak sejuk dulu.

2. Amalkan makan madu bila bangun pagi dan sebelum tidur. Khasiat madu ni, kalau orang perempuan tahu, dah lama Pamoga/D'herbs/d'Beauty masuk dalam tikar gulung sendiri. Kahkahkah! Segala macam kolagen-kolagen kat kedai habis berlapuk tak laku. Kahkahkah!

3. Lu sendiri sapu lu punya krim kat muka bini lu. Kahkahkah! Kompom settle jeragat jerawat. Kahkahkah!!

KAH KAH KAH!

Sudah tentu tanpa ragu-ragu dan was-was, pilihan no. 2 paling bijak.

Madu Tualang Hutan
Pemenang Anugerah Madu Terbaik Asia Tenggara
18 kali berturut-turut.
Untuk maklumat lebih lanjut,
KLIK DISINI.
Blog ni akan bercuti lagi, dari 14hb Mac hingga 20hb Mac 2016.

Apa lagi, seminggu blogger masuk utan cari madu utk lu la Dol. Nak kasi bini lu cun. Kahkahkah!

Sesiapa yg order selepas 14hb Mac, diharapkan bersabar. Penghantaran akan dibuat pada 22hb/23hb Mac 2016.

Thank you babeh!

Kah kah kah kah!!!
Power Dol. Kahkahkah!

7 comments:

  1. Hahahaha.udah jadi iklan madu tualang pulokkk....kalo nk laris kat botol madu tualang tu letak gambo tantawi. Kahkahkahkah

    ReplyDelete
  2. Dol, sebab power punyer pasal...
    Mau oder....sebotol brp RM?

    ReplyDelete
  3. Hahaha
    Alasan libanglibu ajer tu,pahahal p menyontot anak org asli kat utan kot.kikikiki.. Fuh anak org asli jgn memain weh...aritu teman nampak geng2 anak dara org asli,ada seorg tu sebijik minah mat saleh haje cun giler weh..teman rase omputeh mbalun smpi beranak dpt anak lawa mcmtu.fuhhh.mencanak naik yop xyah pakai madu2 ni.kahkahkah

    ReplyDelete
  4. Point no 3 tu xbrp paham la.libanglibu tolong jelaskan buleh.. Bini teman ade jeragat juge sikit2 tu susah beno nk ilang jeragat tu....

    ReplyDelete
  5. Aku xcayale labun libanglibu ni. Kalo betui power tjuk gambo die gantung buah kelapa 2 bijik br blh caye.wakakakakaka

    ReplyDelete
  6. Aku rase libanglibu byk petua2 kasi kuat mcm iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum..kahkahkah. Share la sikit petua2 tu libanglibu, jgn kedekut ilmu. Kahkahkah

    ReplyDelete
  7. Idup ke lg blog ni mcm idup segan mati xmau je.

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.