Wednesday, March 30, 2016

Ku Li Punya Main

Madu tualang power! Click here



Kalau boleh, seeloknya dibelah 2 kepala hotak Ku Li.

Kahkahkahkah!!!

Kita nak tengok wayar warna apa yg buat dia maintain cool dalam HAMNO. Kahkahkah!!!

Kita nak tengok kabel cap apa yg membuatkan dia suka sangat bertafakur dalam jamban HAMNO. Kahkahkah!

Atau isi dalam tengkorak Ku Li dah tinggal sebelah? Kahkahkah!

Tak kan dua-dua belah dh hilang kot? KAhkahkahkah!



Hadi Awang jangan gelak. Kah kah kah!

Selepas tengok isi kepala hotak Ku Li, kita pakat tengok isi kepala hotak Hadi Awang.

Kot-kot ada wayar warna pink?

Khakahkahkahkah!!!

5 comments:

  1. Yop oiii..
    Aiiiit..keluor2 dr utan udah mngate ku li..hahahaha..
    Lama benor miker merendek dlm utan ngn anok dara tok batin yerrr..udoh igt org bandor lg yerr...kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keluor dari hutan dilantaknya demam weh.

      Lama punya demam. Anak-beranak berjangkit.

      Tapi bila kebah, memang power weh!
      Kahkahkah!

      Delete
    2. Kahkahkahkah. Baru libanglibu tau penangan anak tok batin smpi demam2 dibuatnya...kahkahkah

      Delete
  2. Yop..buat hape nak bedah pale hotak dia yop..buat nyusoh jer..ape kate mike tepok-tepok jer pale dia..macam nepok buah temika..awak gerenti bunyi tong kosong yob..acu mike tera!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah tepok la.. amik kapak.. bantai trus ja.. bersepai mcm buah tembikai ala kena panampar buaya mahaguru teropong mh370 tu

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.