Friday, March 11, 2016

Ini Dia Nik Amar Punya Perang

Madu tualang power! Click here


Macam ni lah Dol, fikir baik-baik.

Dol,

lu nak pergi berperang ni. Golok, gendang, rebana, parang semua dah siap.

Tapi lu punya panglima asyik dapat pujian, dapat pingat, dapat masuk suratkhabar muka depan, dapat anugerah, macam-macam dia dapat dari pihak musuh.

Amacam Dol? Lu masih nak menggadai batang tembolok lu utk pasukan perang lu? Apalancaw kan??

Jadi Dol, memang bangsat la lu kalau masih nak ikut malahon sarban 5kilo ni.

Kahkahkahkah!!!

10 comments:

  1. Agak2nyalah kan...parti,NGO manalah yang malang tu...akan join Pakatan baharu PAS tu ya..hmmmm...hehehe...

    Aku rasalah kan...tentu, pakatan baharu PAS tu nanti...dari golongan budak-budak aje hehehe..

    ReplyDelete

  2. Parti pitnah pilkuda ini akan bergabung dgn Azming Ali

    Azming Ali dan konco2nya ddlm pkr pun ramai juga

    Parti pitnah pilkuda nih juga akan join dgn Brahim Ali

    Dan sorg lg dgn Hasang Ali

    Blogger Omak Kau dan Ibnu Hasyim memang ngam sgguh dgn parti lebai malang nih...janji ada fulusss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apahal semua ali ali ali jenis...kalau mcmtu buatla pakatan baru nama "Gabungan Ali berAli"

      Delete
  3. Parti pil kuda mempunyai matlamat utk menyelamatkan Najib. Nama saja pembangkang tapi sebenarnya utk mengkucarkacirkan pembangkang. Niat si lebai hadi sudah dibaca dr kata2 dan pelakuannya.

    ReplyDelete
  4. aku cadangkan pas gabong dgn persatuan pemandu teksi...dgn perkasa pon tak bole sbb nanti berahim ali yg kelihatan lebih cerdik dari hadi...kena pilih yg kurang bagi idea...baru bole tahan lama pakatan nie..dah lama dah hadi nak tonjol bakat memimpin nie..kasi peluang la sama dia...asyik dbayangi jer sejak fadzil noor sampai wan azizah...mana ada jln macm niee..

    ReplyDelete
  5. Yop oiiii
    Miker nk join ke perang tu..kahkahkah
    Tp teman tau..miker lebih gemor kn perang atas tilam kan..lepaih mkn madu tualang kan..hahahaha..
    Wahai walaun2 PAS,komer ikut le contoh libanglibu ni lg elok..byk paedah yg komer boleh dapat..kahkahkah
    Sedap dapat..anak dapat..libanglibu pn dapat..DUITTTTY
    X GITU YOP OIIIIII...KAHAKHAKHA

    ReplyDelete
  6. Eiio geronnyer.. kahkahkah.. gerun?? Bukan gerun la.. stim pun ada..

    ReplyDelete
  7. Uihh!.. Golok? Sensitip la. Masa arwah ada lagi dah suke bebeno dia situ. Ada guna boder peh, ada ikut perahu je. Lepas kantoi dengan tuan perahu dia main tumpang2 bot siam lak. Di kota bharu fuhh... tutup abis. Jubah n serban sarang tabuan dgn tasbih tak lekang. Dah samapi golok tutp kapla juga tapi kopiah je lor. Cuma pakai short dan minum tonik setan. Sambil pluk2 betina yang kuih bulu puki nya pun clear bebeno tak payah pakai spek.
    Rantau panjang org kenal. Pengkalan kubur kantoi.
    Dia seberang ikut muara pantai sri tujuh! kahkahkah

    ReplyDelete
  8. NGO Berahing, NGO Asang dah dua. Persatuang selok mulut buaye, Persatuan Tokong Cine akan joing Blog Ke 3 yang di kepalai oleh Tok Sidang.....

    ReplyDelete
  9. Kahkahkah. Haje gampang komen2 blog ni. Kahkahkah.. Madu tualang satu..

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.