Monday, February 15, 2016

Tarbaek Dari FB: I Miss Ahmad Maslan

Madu tualang power! Click here


Kahkahkahkah!!!

Goreng nasik tak pakai api.

Kacau sup pun tak pakai api. Kahkahkah!!!

Ada bela jin kaa?? KAHKAHKAH!

We all love Ahmad Maslan. Don't we?

Kahkahkahkah!

9 comments:

  1. Xpaham le apa peranan matmaslan ni.ape sumbangan die,ni menteri ke atau pelawak.cmne org otak level mcmni blh jd menteri..bygknla kalau die jd pm ntah ler kome....

    ReplyDelete
  2. Renti2 le mika yeop duk fitnah matmaslan ni..deme masok pakai solar tu yeop..kah..kah..kah

    ReplyDelete
  3. Yeop, Ahmad Maslan dapek 3.8 tu pasal tadak api.....kalo 4 flat kompom ada api kat bawah tu hi hi hi

    ReplyDelete
  4. Yop oiiii
    Cer kamu libaih kn mat maslan ni dgn pengaco bubor tu..kot2 mau dia sedor skit..

    ReplyDelete
  5. Ishhh.. Kalo 3.8 tadak api, 4.0 tadak periuk la bole masak.

    ReplyDelete
  6. silap tu yop..kalau 4 flat masak pakai kepala vana dia la

    ReplyDelete
  7. Ate suke bebeno libanglibu dgn matmaslan yer.blh buat page matmaslan fans ni.haha.cer kamu bagi sebotol madu kat matmaslan ni kasi die terpacak sikit br la sel2 otak mula berhubung.Atau kasi satu cd video German kat matmaslan br la naik kepala vana die bergabung dgn kepala hotak mau jd genius terus.kahkahkah

    ReplyDelete
  8. great brown vibrator says: hoh!! macam kes lawat pusat banjir di Kelantan tapi mop bilik kelas yang dah bersih, bodo piang; ooohhh I miss Hassan Malek, too

    ReplyDelete
  9. Oii yob, amboi kemain lagi mike memburuk-burukkan mat maslan 3.85 tu ye. Itu peroyok noxxa, memang tak pakai api!

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.