Thursday, February 18, 2016

Proton Juara Logo

Madu tualang power! Click here



logo terbaru

Enjin Campro tak boleh juara F1 pun tak apa, asalkan jadi juara logo. Kahkahkahkah!!!

Dalam banyak2 jenis kereta, Proton paling banyak logo. 

Buat logo ini kompom satu bisnes. Kahkahkahkah! Kalau tidak, buat hapa tukar logo?

Berapa juta pulak dibagi kat syarikat reka logo vodoh ni kita pun tak tahu lah. Kahkahkah!

BMW dah 400 tahun usia logonya. Merc dah 200 tahun. Audi dah 100 tahun. Tak tukar-tukar pun.

Logo cantik tak guna, kalau nak eksport ke Zimbabwe pun haram dia tak mau.

Tak payah logo canggih-canggih la, kalau kereta bagus, kereta berlogo taik kambing pun orang tak komplen.

Kah kah kah kah!

Syarikat anak Mahafiraun ke yang reka logo ni?

Kahkahkahkah!


6 comments:

  1. Asyik-asyik kepala rimau. Cuba la letak kepala vutuh ke, kari kepala ikan ke, the best kepala penyamun. Nak letak kepala lian chow pun lagi ok.
    Pas tu tulis: Proton, kerana mu aku hampir hilang kerja. Breakdown forever, and ever and ever...

    ReplyDelete
  2. Kalau nk tau proton juara ke x juara,cuba lihat model Proton Juara..lawa x.hahaha

    ReplyDelete
  3. Blog ni pulak jadi JUARA bagi kategori BLOGGER SAMPAH. Semua artikel yg ditulis haram takde satu pun yg boleh dijadikan rujukan dan hanya layak ditong-sampahkan.. Kahkahkahkah!

    BLOGGER BEROTAK LEMBU! Kah kah kah kah!




    ReplyDelete
    Replies
    1. Rujuk?? Rujukkan?

      Pergi rujuk kat Lubang Juboq Mok Mung!

      Khakhakhakh!!!
      KAHKAHAHKAKAH!!!

      LUBANG JUBOQ NENEK MUNG PON BOLEH!!!

      kAHKAHKAHKAH!!!

      Delete
    2. Woiiii...
      Nama blog mung je dh mcm muke mung..kahkahkah

      Delete
  4. Kalo nk buat rujukan p perpustakaan la bro.kat sini org nk nengok video German sambil minum madu. Kahkahkahkah. Kalo xsuka blog ni p dok bangla.kahkahkahkah

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.