Friday, February 26, 2016

Kampung Ramasamy Beroleh Laba

Madu tualang power! Click here


Untung penduduk Kg Ramasamy. Kahkahkahkah!!!

Untung dapat MB macam Zambry. Kahkahkahakh!!

Kenapa ejaan nama Zambry ni pelik bebenor? Kahkahkahkah!!!

Kita tak marah Mat Nigeria kerana hitam. Mat Rohingya hitam legam. Yg kita marah kelaku buruk mereka. Kahkahkah!!

Ramai lagi hitam-legam tapi hati baik marvlous. Kahkahkah! Macam LibangLibu la. kahkahkah!!!

Terbukti MB Perak yg hitam manis ini hatinya baik. kahkahkahkah!!!

Yg kita takut sekarang ini ialah lembaga. Lembaga hitam. Lembaga ini bertanda lebam 2 bijik di dahi. Lembaga ni kuat sembahyang. 

Terbukti lembaga ini lembaga Islam. Kahkahkah!!! Tapi bukan jin Islam. Kahkahkah!!! Jin Islam putih melepak. Kahkahkah!!!

Kat Ipoh pun ada lembaga ni di cawangan-cawangan Tabooooong Ajeeeeez.

Kah kah kah kah!!

6 comments:

  1. Hitam2 sitampuk manggis,walaupun hitam dipandang manis. Chewahhhhh

    ReplyDelete
  2. ORANG MELAYU ZAMAN DULU AWAL AWAL DAH BAGI TAU KALU ADA ULAR BUNUH PUAK HITAM INI DULU,LIDAH BERCABANG TUJUH

    ReplyDelete
  3. Oit..ape paklibanglibu kutuk2 mb teman ni.walau pun itam tp idak le teruk mcm ajeez tu,tp xtau le kan.setakat ni xnmpak le kes besor2 mb ni.kire baguih juge le idak le mcm mb pahang tu punye kenyataan "pencemaran sbb sireh","kita kejar pelombong bauksit tp dia lari supsap sup sap xdpt" dan mcm2 lg lawak mega dr mb pahang.kahkahkah...

    ReplyDelete
  4. Mane plak silibanglibu menyontot ni lama bebenor... G german ker..jgn tgk video porno yek.Kihkihkih

    ReplyDelete
  5. mike tau ke speaking jerman LL,tak payah jauh2 nk tontovi pay per view.kt sini besepah,rege pun ringgit malaysia.kt sana guna euro,mahe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat sini laman sesawang disekat utk bukak web german .kahkahkahkah

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.