Monday, February 29, 2016

HAMNO Jadi-jadian

Madu tualang power! Click here


Ada dua perenggan kata pujangga yg aku nak kongsikan di sini;

1. Dunia ini kucar-kacir bukan disebabkan ramainya lahanon yg bermaharajalela, tetapi disebabkan ramainya ilmuan, bijak pandai dan orang baik-baik yg cuma seluk kocek garu telor.

2. Rosak masyarakat kerana pemimpin, rosak pemimpin kerana alim-ulamak, rosak alim-ulamak kerana masyuuuuuuuuk.

Hadi sekarang bukanlah Si Hadi berapi yg kita kenal dulu.

Mungkin perkataan 'melawan' dah tak ada dalam hati perutnya.

Kalau dia tak nak pergi, cakap la tak nak pergi. Senang.

Tak payah nak petik bulan-bintang, petik DAP, petik HAMNO. Tak payah.

Ke dia berkeras jugak nak pakai baju hari tu? Kahkahkahkah!!!

Kalau dia nak jugak pakai baju Melayu pink tu, bagi je laaaaah!!!

Kah kah kah kahah kah kah!!!

10 comments:

  1. "Saya anti umno tp bkn anti org umno" bermaksud "saya suka sotong goreng tapi xske mkn sotong" ataupun "Saye suke doggy style tp sy xske doggy lepas mkn madu libanglibu" kahkahkahkah

    ReplyDelete
    Replies

    1. Ibaratkan Adi Awe gi keLondon atau Jepun lalu sedondon dgn PELACUR, pastu dia pun cakap ambe tak benci dgn PELACUR..yg ambe benci hanya rumah pelacuran tue jer

      Atau pun silebai tontontv pay-per-View porno kat German tue akan cakap...Ana tak benci dgn siaran porno tue, yg ana benci hanyalah kat TV tue jer

      Apb walaun2 masuk jamban yg bersepah2 taik, depa pun buat tazkirah ddlm usrah group depa mengutuk dan benci hanya kpd JAMBAN...tetapi dgn org2 yg berak bersepah2 tue depa tak BENCI lansung!

      Delete
    2. lagi haru ,saya tak suka tong taik tetapi saya suka main taik.sama juga Hadi tak suka tong Najis tetapi suka Najis didalamnya.apa dah kena dengan hulamak ni.biul agaknya.

      Delete
  2. Saya anti Israel tapi saya kawan general netanyahu ketua zionist

    Sedap kwn dgn pemikiran majib mahupun zionist

    ReplyDelete
  3. Janganlah di kutuk dia..dah tua2 mcmtulah gayenya.Dia lupa yg membangsatkan parti tu adalah org2nya..dan org2 yang membangsatkan parti tu pulak dikasihinya.umpama yang memberahikan nafsu itu adalah madu libang libu ...tapi telur ayam kg dlm madu yg disanjungi..itu yg libang libu marah tu

    ReplyDelete
  4. Aku dah meluat tgk mamat nih..

    ReplyDelete
  5. Yop oiii
    Yg miker sakit ati sgt dgn dia ngape...bior le dia nk torak walaun2 PAS sume tu...kahkahkah
    Bior deme pakei baju pink joghen ateh penteh lg..seronok tgk tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aje getik teman nengok deme sedondon.nanti bila orang ckp elok sangat la tu penyamun sedondon ngan tuan penasihat jgn marah ye.terutama walaun2.p.ramli dah kabokan lebih 40 tahun dulu lagi.

      Delete
  6. Umo dia dh melepasi tahap pencen...sekurang-kurangnya beri le dia rasa nak jadi menteri persekutuan dulu, paling koman pun menteri jaga hal ehwal spring kah kah kah

    ReplyDelete


  7. Manusia ramai2 berbondong2 memeluk "ISLAM" kerana orang yg bernama Muhammad SAW

    Ramai bukan Islam yg cenderung kpd "PAS" adalah kerana orang yg brnama Nik Abd Aziz

    Yg penting kpd JENAMA @ Brand "ISLAM" ke "PAS" ke "DAP" ke @ "UMNO" ke ialah orang2 yg mempamerkan ciri2 kualiti INTEGRITY dan Transparency tertinggi yg sukar utk ditandingi..


    JENAMA @ Brands sprt PAS DAP PKR UMNO hatta ISLAM itu sekaipun tiada mempunyai sebarang erti/NILAI jika "orang2" yg mebawa watak utama JENAMA @ Brands itu sprt Hadi & Najib

    Bukan ke pelik?
    Hadi suka kpd orang yg mempamer watak paling Jahannam ddlm UMNO sedangkan UMNO itu sekadar JENAMA @ Brands yg tidak punya "nyawa" dan kesihan kpd nama UMNO itu mnjd terlalu hodoh lg busuk angkara orang2 yg Jahannam yg disukai Hadi...sebaliknya nama UMNO yg tidak berdosa serta disalah guna itu yg diBENCI oleh Hadi.

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.