Wednesday, January 6, 2016

Tuan Ibrahim Tuan Man Berasal Dari Planet Marikh

Madu tualang power! Click here

Kahkahkahkah!!!
Kahkahkah!!!

Tantawi pun orang Marikh. Mokhtar Arsenik pun alien, UFO mari dari Marikh. Kahkahkahkah!!!

Itu pasal 3 ekor ni senyap seluk kocek garu telor bila Kuantan dah jadi warna merah. Kahkahkah!!!


Tuan2 syeikh, tuan2 lebai 5kilo & para walaun sekelian,

Sepatutnya mereka jadi panglima.

Apa guna ada kerusi dalam Dewan Rakyat & Dewan Undangan Negeri, kalau tak berani bersorak-sorai tepi jalan angkat sepanduk?

Paling bodo pun buat la press conference mengutarakan rasa marah rakyat jelata. Kan? Kena la buat-buat marah, walau pun takut telor dah kecut. Kah kah kah!!!


Tak payah la kena tunggu green-light dari Marang. Marang-kerapu-marang-sekeper tak kena laut merah. Kah kah kah kah!!!

Dulu kita dok mengekek ketawa bila orang buat lawak Roti Canai Najib. kah kah kah kah!!!

Sekarang baru kita tahu, makhluk UFO planet Marikh pun tak ada telur rupa-rupanya. kah kah kah kah!!!

11 comments:

  1. Yop oiiiii
    Ajer nye gampang miker ni..demer tu lebai la bkn alien..mentang2 le serban demer besor n berat 5 kilo..hahahha...
    Asey kepala besor je miker kata alien..hahahahah

    ReplyDelete
  2. Libang libu sememang dan selama lamanya bodoh lebih drp lembu gila

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehheheh..geng lebai serban 10kilo..tak de telor.

      Delete
    2. Kalau dah gila kita tak boleh lagi anggap bodoh sebab dia gila wahai si bodoh. Tak kira la lembu ke orang ke... yang bodoh adalah Din Ayam dan pak mentua dia hj hadi. Ada ka berjuang berpuluh puluh tahun sebagai pembangkang, tut tut nak jadi penasihat kepada pemerintah.... tak ke bodoh piang. ..eh bukan BANGANG piang kah kah kah...

      Delete
  3. hujan nyanyok akan sampai...........

    ReplyDelete
  4. Itu tanda2 warna hijau pas akan tukar jadi kaler merah umno.

    ReplyDelete
  5. Nanti ada org umno akan kata " sungai, pantai dan alam sekitar pun dah pilih warna merah sbg tanda sokong kuat umno"

    ReplyDelete
  6. Nanti ada org umno akan kata " sungai, pantai dan alam sekitar pun dah pilih warna merah sbg tanda sokong kuat umno"

    ReplyDelete
  7. Aje gampang.tau nya kira batu dua butir

    ReplyDelete
  8. isu alam sekitar tak ada dlm kitab. ustaz pas pahang tak jumpa nas. marang pun tak beri petunjuk

    ReplyDelete
  9. Tak kan berani pak pak lebai PAS tu kutuk pemimpin UMNGOK soal alam sekitar ni Yeop....
    Buatnya depa konar balik dan bertanya "...yang Mat Yaakob dgn Nik Amar tu tebang balak sampai banjir satu Kelantan apa kesahnya..." tak tejawab geng serban 5 kg.
    Kesimpulannya pemimpin umno dan pas same sahaja....penipu....

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.