Friday, January 29, 2016

Mukhriz Melepas Jamah Karipap & Teh Tarik Meeting

Madu tualang power! Click here



Ramai merakamkan perasaan sebak, hiba & sayu bila terbitnya berita dan keluar gambar-gambar Mukhriz meninggalkan mesyuarat Majlis Tertinggi HAMNO.

Ini perkara biasa. Perasaan umat Melayu amat mudah tersentuh.

Jangan silap! Kahkahkahkah!!! Jangan silap.

Orang bukan sayu menengok gambor Muhriz monyok macam tertelan dedak. Kahkahkahkah!!!

Orang ramai tersentuh hati di lubuk jiwa raganya, masakan tidak? Betapa mulianya pekerti PM Najib kita.

PM kita bukan nak balon dia pun. PM kita cuma tak bagi dia masuk meeting je. Kahkahkahkah! 

Muhkriz cuma melepas makan karipap meeting dgn teh tarik je pun. Kahkahkah!

Balik kampung tumbangkan lembu, sedekah orang kampung makan. Bersyukur la.

Sekurang2nya nasib baik, dia tak dihina macam bapak dia buat kat Mat Nuar.


4 comments:

  1. Hidop ini ibarat roda. Kejap pusing keatas. Kejap pusing kebawah. Hukom kebenaran keadilan tetap berjalan terus. Inilah yg berlaku pada dr. M. Dulu anwar dipecat dihina difitnah. Dibelasah setengah mati oleh bapak anjing raheem noor. Now giliran dr m & mukhriz kena sekaligus. Huhu. Tragik. Now mukhriz dihina oleh najibtuya anak didiknya sendiri. Allah maha kuasa maha adil. Dia hukum penzalim masa didunia secara cash. Kita tunggu tindakan drp dr m & mukhriz. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Kita lihat siapa yg kena.menurut penilaian teman,pergaduhan gergasi madey dan najib akan melumpuhkan bn akhirnya dan pembangkang akan menang kmdian team madey dan najib akan diadili sebenarnya masuk penjara la apa lagi...tp itu andaian teman aje,mungkin blh jadi atau sekadar mimpi aje.huaha

      Delete
  2. sian madey
    najib makan steak Rm 19,000
    anak hang makan karipap jee
    Lembu buat steak matsusaka tu kalau stress diurut dan diberi minum beer. Anak hang yang stress giler tu dapat teh tarik aja. Tu lah hang juga yang bagi super power kat Pm Mesia.

    ReplyDelete
  3. Aku benci umno najib mahathir mukriz. Tp bila depa gadoh aku sokong chedet. Dia mcm ketua pembangkang. Terkedu najib. Chedet dulu byk skandal. Tp takde pula derma akaun peribadi rm2.6b. Wang src masuk akaun rm46m. Add another rm25m. Bior umno gasak umno. Moga mudah PH perintah negara. Aminn

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.