Friday, January 15, 2016

Foto Terbaru Ustaz Nasarudin

Madu tualang power! Click here


Perrrrrrgh!

Ini macam kita maw bro, kahkahkah!!!

Dol, lu tak tau ke Ust Nasa sekarang dah jadi CEO? Kah kah kah!!!

CEO global ntah-hapa-ntah. Kah kah kah!!! Global Dol, globaaal... Dah main global-global sekarang Dol. Masyuuuuk!

But still, janggut ada lagi. 

Kacak kau!

Kahkahkahkahkah!!

Amacam walaun-walaun? Jangan jeles...

15 comments:

  1. Pakai Baju CUFFLINK ikut gaya kaya ber gaya MAT BAHALOL saja

    Ada MASYOOOOKKKKKKKK

    BILYON BILYON ada lagi lah...

    Lahap , Jangan Tak Lahap !!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Yop oiiii..
    Sian teman nengok nye..tengkok pn dh hapuih ngn necktie..idok ke lemaih..hahahaha
    Cer miker tolong longgor kn sikit ikat nyer..

    ReplyDelete
  3. kah kah kah
    tak sabar sabar aku nak jagi macam kawan aku bekas tim. presiden PAS.
    furst memang trust! tuan brahim kacau daun, kalau tidak kerana dia, aku dah tukar serban dan jubah aku, bergaya seperti kawan aku ni ...

    ReplyDelete
  4. Habuan donia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan jeles bro, tu semua habuan yang telah dinikmati setelah kerja kuat serta usaha gigih dia berjaya menikahkan UMNO dengan PAS. Cuma PAS je yang masih lagi nak2 sembunyikan status dia yang dah tidur sekatil dengan UMNO.

      Ustaz Nasa berbaju kot tu sebab nak menyahut seruan Tok guru dia yang dah berbaju melayu sedondon dengan Najib. Kalau tok guru boleh pakai baju sedondon dengan Najib takkan lah anak murid tak boleh buang jubah dan kopiah pastu terus ber"kot" macam "mat saleh" celup dan speaking "london" lebih lancar dari cakap arab? Cikgu kencing berdiri, anak murid kencing berlari!

      Nick.
      Cape Tiger.

      Delete
  5. Jelesnya akuuuuuu.. kalo aku pun.. aku rembattt.. alhamdulillah..masyukkkkk..

    Allah Taala tak mungkin akan panah petir punyer lah. Sbb tu manusia berani buat. Lu takut.. lu x dpt apa2.. menyalak la sampai kiamat. Ingat lu dijamin masuk syurga ka? Entah2 Nasha ni yg masuk 5 juta tahun lebih awal drpd lu..kahkahkah..

    ReplyDelete
  6. No kopiah kopiah lah bro..

    ReplyDelete
  7. berdosa mengumpat

    ReplyDelete
  8. Mane kopiah nye???Dah terpalit kenikmatan donia ..sat g join PAU lak...haprak punya walaon...

    ReplyDelete
  9. Brapa gaji n elaun nasha sebulan? Pakai duit kjaan, 1mdb @ derma rm2.6b?? I think minimum get rm20,000 pm. GMM ak Gua maww mashhukkk. Haha. All the best ust. Nasha. Haha

    ReplyDelete
  10. Azli taliban pun bole jadi mcm nasha tp janggot maww trim ler. Bukan panjang mcm sami benggali. Serban kasi buka rambut kasi minyak. Kahkah. Ada berani?

    ReplyDelete
  11. Asyuuuk...walaunta apa tau.

    ReplyDelete
  12. jangan hina sama ana punya ostad la. nanti ana sumpah ente jadi haji hadi baru ente tauwwww...... wakakak....

    ReplyDelete
  13. Bukan hina bro. Ana cuma nasehat. Kalu pakai nanti mudah masshoook. Fikirlah diluar otak. Baru fulus mudah mari. Mcm ust. Nasha. Kahkah

    ReplyDelete
  14. Harap tuan tuan minta maaf kepada Ust Naza kalau tidak tersekat dipintu syurga

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.