Sunday, January 24, 2016

Buah Kelapa Boleh Membantu Menangani Isu Pencemaran Bauksit

Madu tualang power! Click here

Sorang menteri kata pelombong bauksit guna nama samaran. Hatta susah dijejaki.

John Bauksit. Chan Bau Shit. Murugan Box Shit. Dol Takdebau Shit. Kahkahkah!!!

Susah nak jejak.

Sorang lagi menteri kata, pelombong ni laju berlari. Kahkahkahkah!!! Tak terkejor-kejor Yop! Kahkahkahkah!!!

Ini dia solution. Sebesar-besar jet MAS dia boleh jumpa, apalah sangat dgn manusia-manusia baushit ni. Kah kah kah kah!!!

Memang jilake punya perangai.

Segala bulu, air, lendir dalam tembolok, dalam jubur Saiful Baukari korang boleh jumpa.

Kah kah kah kah!!!


 

14 comments:

  1. Dahsyat nya rakyat Msia kena main dan di bodoh2kan oleh Menteri2 Melayu Islam Msia

    ReplyDelete
  2. sekurang2nya aku tak undi katun2 ni. tak la rasa diperbodohkan.

    ReplyDelete
  3. Yop oiiii..ade lg satu buah miker lupe..buah pelior..
    Kakakakah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melampo-lampo miker ni.
      Kahkahkahkahkah!!

      Delete
  4. Bila org kata melayu bodoh kang marah,tp tgklah statement menteri2 semua bodo2 belaka.skrg terjangkit pd aji adi pulok..pe cter ada pemimpin2 pas tgk porno xnk bayar.libanglibu xnk ulas ke.kahkahkahkah

    ReplyDelete
  5. Buka lombong kt malaysia ni sama macam buka facebook..boleh guna nama samaran..korang x tau ke..?

    ReplyDelete
  6. Katun pun pandai. Ni bongok sungguh. Patutla malaysia jahanam dpt pemimpin vongok cmnih lepahtu salahkan dap.bijak x.permIlainan
    Permainan humno hampas

    ReplyDelete
  7. Orang cakap ceghodek buah pelior tp aku cakap bongok kepala pelior.bg alasan budak tadika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buah pelior pun lagi cerodik.jgn kutuk2 pelior oooo penting pelior tu ooooo.kalau xde pelior idup xceria oooooo.haha

      Delete
  8. Ape kehal libanglibu lembab bebenor update blog...main telor ke pun syok sgt spt lupe nk update blog.kahkahkahkah

    ReplyDelete
  9. Aku xbrp ler shit2 ni cuba tuan libanglibu jelaskan apa beza baukshit dgn bullshit?bunyi mcm same je...awok xpandai omputeh.. Nk Minta tolong pencerahan tuan libanglibu yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau la Dol. Kahkahkahkah!
      Sekarang org sibuk cakap Jerman. Kahkahkah!

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.