Friday, May 8, 2015

Penyakit Kancing Gigi Dikalangan Para Ulamak/mufti

Madu tualang power! Click here

Penyakit ini biasa menyerang ulamak. Lagi power ulamak itu, lagi hebat virus dihantar.

Penyakit ini menyerang dengan cara penghidapnya ada selera makan minum bukak mulut, tapi nak bercakap tak boleh. Kah kah kah!!!

Lagi korup satu masyarakat itu, makin kroniklah penyakit ini menyerang para ulamaknya.

Serupa di Malaysia ini, penyakit ini nampaknya dah selamat sampai. Kah kah kah!!!

Nasib baiklah ada sorang yg masih muda terselamat. Dr Asri mufti Perlis masih boleh berkata-kata.


Lagi di Malaysiakini.

Baik Bagi Jin Ifrit Uruskan Tabung Haji

Madu tualang power! Click here

Sejak perlantikan Azeeeez sebagai Pengerusi Tabung Haji yg baru, ramai yg dah terbau-bau taik kambingnya. Klik disini.

Mamak itu yg tak tau ujung pangkal, tiba-tiba dapat cincin. Kita tak tau la dia sarungkan kat mana. Kah kah kah!

Pencarum di Tabung Haji rata-ratanya org kampung/org berpendapatan rendah yg mencarum sedikit demi sedikit dgn harapan satu hari nanti berpeluang ke Mekah menunaikan fardhu itu.

Berapa kerat sangat org kaya-raya menyimpan di Tabung Haji? Kalau nak ke Mekah pun puak-puak ini akan menggunakan khidmat travel agency. Kan? 

Sudah sampai masanya kita bagi sama jin ifrit sajalah untuk menguruskan Tabung Haji. Yakinlah jin ifrit tak akan mencelup tangannya ke dalam peti Tabung Haji utk membeli tanah yg bukan-bukan.

Jin ifrit tak akan buat kerja bodo maslan beli tanah mark-up bepuluh kali ganda.

Tabung Haji telah tunggang-langgang-terbalik-pusat sebab diuruskan manusia.

Menengokkan gelagat manusia dgn duit Tabung Haji, jin ifrit, setan, iblis & polong pun naik malu la.

Kalau duit zakat pun turut kena punggah nanti, habis lari ke tempat lainlah geng-geng syaitan ini sebab manusia pun lagi advance & sistematic buat kerja pokaimaknya. Kerja jahatnya pun dah kalah setan. Kan?

Sila klik utk ke website ini yg penuh dgn fakta penyelewengan duit Tabung Haji. Fakta bukan auta.