Wednesday, February 11, 2015

Tarbaek Dari FB: Gambar-paling-tak-tahan Of All Time!

Madu tualang power! Click here

kahkahkahkah!!!

Gambar ni aku cedok. Ini hasil kerja Malaysian Gags.


Kah kah kah kah! Cilake. Memang cilake punya gambar.
Boleh putus urat marikh kalau tengok gambor ni lama-lama.

Kah kah kah kah kah!!!

Beza Budak DAP Dgn Mohtar Arsenik

Madu tualang power! Click here

Bezanya amat ketara.

Macam hitam dgn putih kelabu taik babi. Macam anjing babi dgn kucing.

Macam taik dgn kuih baulu. Macam lendir China Doll dgn cendol.

Macam beg plastik merah dgn lubang jubor Saiful BauKari lah!

Kah kah kah kah!

Ini ayat ulamak-alamak!

 Ini ayat anak P Patto

Kasthri Patto bukan orang Terengganu.
Kah kah kah kah!

Tuan-tuan,

Mohtar Arsenik ini samalah wataknya dgn Zol Kolom.
Dua-dua pernah masuk jel. Dua-dua pernah tercirit hijau. Dua-dua pernah kena picit telor.
Dua-dua wakil rakyat. Bergaji berpencen sampai masuk kubur.
Dua-dua jadi barua HAMNO.
Tapi, bab barua yg satu ini boss dia tak sedar.

Kah kah kah kah!

Oooops! Lagi sekali nak bagi tau. Kasthri Patto bukan orang Terengganu.
Pun bukan dilahirkan di hospital Turki.
Kah kah kah kah!

Sapa Tak Kenal Mohtar Arsenik? Bakal Ketua PR

Madu tualang power! Click here

Kah kah kah kah kah!!! Ini aku cedok dari PasMa Pahang.
Baru aku tau Mokhtar Arsenik ini berasal dari Terengganu. Kah kah kah!


Pasma Pahang mencalonkan Mokhtar Arsenik sebagai ketua PR.

Kerana beliau seorang ulama yg muktabar dan sikkoh dan mempunyai pemikiran yg kritis di Pahang (asal Terengganu).

Bukti ketokohan Beliau ;

1- Dapat menghidu dan secara kasyafnya boleh mengesan munafiq dimana2.

2- Doa yg sentiasa makbul dan pandai mengajak anak muridnya solat hajat siapa yg melawan beliau. Dengan ini musuh akan terus jatuh.

3- Sentiasa menyuarakan pendirian dan diterima ramai dan di iktiraf dunia iaitu FACEBOOK!

4- Kecerdikan, ketokohan, bijaksana dan taat setia beliau terbukti apabila berdemo menentang sahabat sendiri.

5- YB ADUN Facebook dengan menang lebih 1000 majoriti.

6- Cerdik tahap Martin Luther King apabila sentiasa menggunakan anologi2 yg amat bersesuaian dengan arus masa sekarang. Seperti bayi dan tahi dalam pampers.

7- Dan banyak lagi.

Maka dia lah insan terpilih untuk menerajui pimpinan PR! Tidak ada insan lain yg layak selain beliau! Hebat!!