Friday, November 13, 2015

Hero 1MDB Kena Setempek Atas Dahi

Madu tualang power! Click here


Kah kah kah kah kah!!

Hero 1MDB telah dimalukan.
Menurut artikel tersebut, Tawfik telah menempek setepek di dahi Madey, "hang pun buat lebih drpd tu!"
Kah kah kah kah!!!

Dol,

1MDB sarat hutang RM42 bilion & umur 1MDB tak sampai pun 10 tahun.
Mahafiraun bertakhta berapa puluh tahun? Kah kah kah kah!!!

Hero 1MDB dibelanja rakan karib

5 comments:

 1. Bagus2 penyamun bergadoh dengan penyangak...ada kebaikan nye rakyat tau sape yg lebih hero menyamun. Kahkahkah.. Tp kejap aje rakyat marah.lepas dpt brim,sokong padu balik kat bn.kahkahkahkah

  ReplyDelete
 2. rakyat wajib kalahkan mereka.....kemudian buat undang-undang untuk membolehkan mereka dihukum.....jangan cakap saja ..... buat seperti korea, jepun...presiden pun dia orang boleh dakwa dan hukum......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 3. Tapi ada perbezaan ketara diantara apa yang berlaku dizaman DrM dan dizaman Najib. Dizaman Mahathir kita tak pernah lihat sesen pun dari wang yang hilang masuk kedalam akaun peribadinya. Dizaman Najib kita terang-terangan diperbodoh kononnya wang yang masuk keakaunnya merupakan LABA seperti dalam kisah 1001 MALAM silam. Sudahlah begitu, kita cuba pula diperbodohkan supaya menutup mata terhadap kesilapannya membeli syarikat-syarikat janakuasa dengan harga yang lebih tinggi dari sepatutnya, tanpa menerangkan dengan jelas berapa jumlah premium yang telah terlebih bayar. Lebih parah, kita terus diperbodoh untuk menggalas hutang sebanyak RM 6 billion yang diambilalih tanpa banyak soal. Walau bagaimana pun, kalau pun Mahathir bersalah dizamannya, apa yang menghalang kita dari bertindak ? Dan perlukah kita mengulangi kesilapan yang sama dengan Najib. Harus diingat Mahathir tidak pernah membebankan kita dengan kesempitan hidup seperti yang sedang kita alami dibawah Najib.

  ReplyDelete
 4. Madey bukan hero 1mdb, rasenya hadi awang yg jadi jaguh no. 1 dlm hal wan mdb. Kalau tak caya bawa 4 org saksi! Kah kah kah.

  ReplyDelete
 5. aku sokong 1mbd
  aku sokong najib
  dulu aku sokong mahdey
  sekarang aku benci mahdey
  sebab mahdey tk sokong 1mbd

  sekain

  yg benar,

  darah umnu dari kecik
  pendidikan: srp

  ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.