Saturday, October 3, 2015

Senarai Cina Yg Menunggu Pelempang Tajuddin Pasir Salak

Madu tualang power! Click here


Kahkahkahkahkahkah!!!

KAH KAH KAHKAH KAH KAH!!!

Tak payah la keluar senarai Cina yg dok menunggu nak dilempang kalau macam ini rupanya pendekar Melayu. Kah kah kah kah kah kah!!!

Pendekar Melayu ori berurat dawai, bertulang besi, berdaging cengkerang labi-labi. Kahkahkahkah!!!

Pendekar Melayu yg ori tak pakai baju.
Tangkal kebal tak lut senjata berselirat lengan.
Tengkuk dililit rantai kuku harimau. Kah kah kah kah!!
Pinggang dililit kulit ular tedung hitam dari Gunung 7 Beradik. Kah kah kah kah!!!
Rambut panjang mengurai serupa langsuir.
Gigi kuning merah makan sireh.
Itu baru pendekar.

Ini pendekar hapa kalau darah penuh daging McD, KFC, kopi Old Town White Kapir? Kah kah kah!!

Pendekar Melayu yg ori juga tak ada tetek. Kah kah kah kah kah kah!!!

Kah kah kah kah kah kah!!!

22 comments:

  1. Ni pendekar jurus 6 juta....hahaha -:) Naza

    ReplyDelete
  2. Pendekar ada six pack ni one pack byk lemak haramjadah
    Ni pendekar puting tetek terjojol tak pakai bra
    Last but not least, pendekar kepala taik

    ReplyDelete
  3. Ini Pendekar Dua Nenen dari perguruan Silat Pulut Pengantin.

    ReplyDelete
  4. Pendekar buntat namanya

    ReplyDelete
  5. Yop oiiiii
    Ni le name nyer pendekar jelebor..ahhahahaah
    Miker berani ke..kot kne penampor dia..tumpo miker oiiii..

    ReplyDelete
  6. tenguk perut dan buah dadanya pun monyet cabut lari ,jangankan babi.

    ReplyDelete
  7. Dia ini semput. Sekali kena henjut mahu padam. Haha

    ReplyDelete
  8. Ini adalah pendekar Siamang Gagap menuntut di suatu jalan dekat Paroi dekat N Sembilan.

    ReplyDelete
  9. Menteri bodoh dulu kecik2 suka makan taik hidung,tulah pasal,

    ReplyDelete
  10. Si tojoldin ni orang negeri mane yek?? Wa tak kenal dia pon!

    ReplyDelete
  11. Dari raut wajah nya sudah menjelaskan jenis pendekar apa si wak dogol ni. Malang nya sehingga kehari ini tiada seorang pun kaum Cina yang menerima "PELEMPENG a.k.a PIZZA-HUT" nya.

    ReplyDelete
  12. Kikikikikikikuikuikuikui...pendekar kemetot hahahahahahahahahahaha mai sini aku nak suntut kepala hotak kamu menteri buduh najib

    ReplyDelete
  13. Bak kata bapak Puspawangi dlm cerita Musang Berjanggut.. 'Inilah pendekar padang jarak padang tekukur, belum pergi berperang dah jatuh tersungkur..

    ReplyDelete
  14. Ni ler org perak yg suka makan pulut durian dgn air garam.Ketua silat pulut untuk kenduri kawin sebelah pasir salak.Pelempangnya anjing bolih jadi gila

    ReplyDelete
  15. Ini Panglima TK ...Panglima Taik Kucing...keh keh

    ReplyDelete
  16. Pendekar tahik terjojoi namenye

    ReplyDelete
  17. pendekar ke tu??? bukan tgh demo menari zapin ke tu???

    ReplyDelete
  18. Kenapa Bangsa Melayu sangat suka kutuk mengutuk... Itulah Jati Diri Melayu... bangsa lain gelak melihat kejahilan sesama melayu...

    ReplyDelete
  19. ini lah pendekar kebanggaan umno pasir salak.ini adalah satu satunya yang tinggal. munkin tiada pengantinya dan tak ada seorang pun berminat nak gantinya.

    ReplyDelete
  20. Tengo muka boleh masuk Maharaja Lawak Mega

    ReplyDelete
  21. Malu aku sbg org perak....die ni org perak perangai haprak...nape pemimpin bn perak semua rope tahi..nazri aziz,zahid komedi semua perangai xsemiak.

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.