Wednesday, October 21, 2015

Proton Lebur Atau Proton Labur?

Madu tualang power! Click here


Kah ka hkah kah kah kah!

Kalau tak silap, syarikat besi ilham Mahafiraun ini ialah syarikat kompom bangkrap.

Syarikat yg jual barang kat rakyat sendiri dgn harga melantun-lantun, tapi jual kat orang luar siap timbang kati. kah kah kah kah!!!

Syarikat ini juga masih bernyawa hasil perlindungan kerajaan. Kalau tidak, nak jual wiper pun tak laku. Kah kah kah kah!!!

Bayangkan RM18 bilion itu dapat kat tangan Korea. Kompom mamat Korea dah hantar roket naik bulan jenama Hyundai atau jenama Kia. Kah kah kah kah!!!

RM18 bilion? Problem power window pun tak settle-settle lagi.

Labur ke lebur? Kah kah kah kah kah kah!!!!

8 comments:

  1. 18 bilion beli pil kemut pil sendat dapat billion2 tu. Kahkahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkahkah!
      Cilake.
      Kahkahkahkahkah!!!

      Delete
  2. hello Madey adale jugak vision nak buat something. Dia kasi duit. Tapi yg buatnya orang kita le. Yg tak berjaya tak kan dia jugak. Pandai2 korang le mcmana nak buat succes story. Tak logik le dia sendiri kena buat semua. Ada otak pikirle

    ReplyDelete
  3. Jajib apa dia buat. Buat 1MDB. Duit abis lagi byk. 42 bilion. Proton baru 18 bilion. Masuk poket lagi.

    ReplyDelete
  4. Yop oiiii
    Bkn labur bkn lebur tapi leboh entah ke mana..hahahaha
    Miker pn ape kurang nye yop..tiba je kang leboh ntah ke mana..hahahaha

    ReplyDelete
  5. Ajenye gampang kome ni..ha2

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.