Friday, October 30, 2015

Ku Li Bercakap Benar

Madu tualang power! Click here


Ada 3 ketul Melayu yg boleh diangkat jadi PM, Anwar Ibrahim, Ku Li & Musa Hitam.

Anwar dah ke dalam. Keluar dari jel pun tak boleh buat apa, kena tunggu 5 tahun lagi baru boleh aktif politik.

Musa Hitam dah fed-up & dia tengah syok merayau keliling dunia sekarang ini.

Tinggal lah Ku Li seorang dan paling best dia masih memilih untuk percaya bahawa jamban HAMNO itu hanyir macam mana sekali pun, kalau bawak & dibubuh pewangi jamban, ianya akan harum.

Terbaik untuk jamban

Harum & boleh didiami. Kah kah kah kah kah kah!!!!

Pun begitu, ada jugak kata-kata Ku Li ini boleh diguna pakai. 

Mohon walaon-walaon sedunia ambik perhatian. Kah kah kah kah!!!

Wahai walaon-walaon wala' & walaon super wala'!

Boss kamu telah disindir! Boss kamu telah diperli! Kah kah kah ah!!!
Tak patut boss kamu dikata lemah. Pewala' boss kamu ada berjuta ahli sekarang ini. Itu belum kira yg duduk luar negara. kah kah kah kah!!1

Pantang tok nenek boss walaon dikata lemah. Kah ka ka ha kah!!!
Wala' sana wala' sini. Kah kah kah kah!!!

Walaon tak marah ka boss dikata lemah? Kah kah kah kah!!!

Ku Li ini sudah melampau kah kah kah kah kah!!!!

Sia-sia boss hantar rombongan meminang Ku Li dalam gelap mintak Ku Li jadi PM. Kah kah kah kah!!!



5 comments:

  1. Ku li bukankah calon tetap pm dari dulu lagi pemilihan umno smpila sekarang tp xjd calon pun.kira nama je calon tetap..Ku li masih dlm hamno mcmne nk jd pm.lps ni zahid jd pm pastu maslan pastu haaan malek.xda peluangla Ku Li.hahahaha

    ReplyDelete
  2. Rajin plak libanglibu update. Kalau idak senyap menyontot aje keje nye.kahkahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajernye gampang.
      kahh kah kah kah kah!!!!
      Udah kebas. Apa nak disontot lagi?
      Kahkahkahkah!

      Delete
  3. Yop oiii..
    Tu teman pn heran ni..rajin plak dia update sehari dua ni..kalo x btenggek je keroje nye..
    Yg kita ni nunggu je blog dia..ngancok wak betui libang libu ni..hahahaha

    ReplyDelete
  4. Kahkahkahkah!!!!
    Bertenggek cuti 2 minggu.
    kah kah kah!

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.