Tuesday, October 27, 2015

Jilatan Chief Walaon

Madu tualang power! Click here


Jangan lupa, puak-puak walaon ini lah yg terpekik-terlolong di Permatang Pauh sewaktu calon PKR Wan Azizah bertanding utk mempertahankan kerusi lakinya.

Sekarang ingatlah, chief-chief puak walaon inilah juga yg menjilat-mengolom cekam kuku Azmin Ali sampai lah ke kelemumurnya. Kah kah kah kah kah!!!

Al-kisah Pakatan Rakyat telah lama bubar, satu dunia tahu, sampaikan Robert Mugabe pun tahu. Kah kah kah kah!!!

Pening Mugabe memikirkan kenapa PAS boleh
berlakon jadi bodo? Kah kah kah kah kah kah kah!!!

PAS buat-buat bangang, buat-buat rumah tak ada internet, buat-buat tak baca paper & terpaksa jadi bodo kerana negeri yg di'stim'kan sangat itu ialah negeri Selangor. 

Azmin Ali PKR itu dijilat dan dikolom sebegitu rupa sebab dia MB Selangor. Kalau Azmin Ali PKR itu serupa Noh Omar atau Jamal Sg Besar, kompom dah jadi barua, broker, tolol, munafik haraki dan macam2 lah.

kah kah kah kah!!!

Azmin Ali botak-licin-licau kena jilat & kolom chief-chief puak walaon, kerana dia MB Selangor.

Walaon tak dapat jadi Chief Tukang Baca Doa Makan, dapat kutip dedak yg jatuh dari atas meja pun jadilah. 

Kah kah kah kah kah!!!

Ptuih.


7 comments:

  1. Benda ni senang je...susuh Zizah sebagai presiden declare tiada lagi PR. Ini Zizah tak bercakap kemudian Timbalan Presiden buat declaration tiada PH di Selangor. So skrg siapa yang buat official statement. Tolong huraikan secara jelas.

    ReplyDelete
  2. Yop oiiiii
    Lebai laporpo watakungsi....hahaha
    Ini harta PAS yg punya bkn PKR,AMANAH,DAP & BN..

    ReplyDelete
  3. PRU 14 nanti PAS akan tinggal 2 kerusi aje di Parlimen

    ReplyDelete
  4. Azmin pun sama perangai ngan hadi beria2 nk pas..Dah tahu pas khianat.Lagi mau pas bsama.Busuk pun nk.kahkahkahkah

    ReplyDelete
  5. Bukan ke Tuang Presideng dan ketua pemuda dah canang kat semua orang bahawa PAS akan putus hubungan dengan PKR bila PKR bekerjasama dengan Amanah dan DAP? Ni lidah sapa yang bercabang atau ada yang dah nyanyuk ke? Tuang Presideng dah bagi fatwa kenapa ketua Penerangan tak ikut? PAS ni spesis lidah bercabang ke? Atau ikut perangai yahudi yang boleh bermuka2 demi kepentingan diri sampai membelakangkan agama dan moral? Demi dunia dan duit, semua boleh? kalau Najib bagi sikit duit derma tu, PAS akan ambil sebab tu duit" derma dan tak berdosa sebab akan digunakan oleh2 orang2 yang suci lagi menyucikan? Macam kuar fitnah oleh Presideng, dibolehkan sebab dia ulamak? Tak berdosa sebab demi kepentingan "Islam"? Tak salah langgar perjanjian, mungkir janji dan tikam belakang rakan sebab demi kepentingan "islam"? PAS adalah parti islam yang suci maka "Halal" berbuat apa sahaja demi Islam? Ni Islam ke ajaran sesat ni?

    Nick.
    Cape Tiger

    ReplyDelete
  6. Labu labi meroyan lagi!! PAN Imayam punya ceramah tak dapat sambutan ke? Ye lah setiap kali buat ceramah, apek2 DAP yg datang! Sebiji macam Bersih 4!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan Bersih 4 lah saiful.. Bersih 3/4..

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.