Monday, August 10, 2015

Wanita HAMNO Dah Tak Larat Kena Kincin

Madu tualang power! Click here




Kah kah kah kah!
Kih kih kih kih kih!
Koh koh koh koh!

Dah lencun baju, kaler merah dah turun warna, baru sedar.
Kah kah kah kah!!!

Tapi, insaflah wahai umat, cuma tukang tangkap jin & tukang tangkap sotong masih tak sedar-sedar.
Kah ka hkah ka hkah!!!

28 comments:

  1. Sebab dia sedang leka dengan kinicin Najis ,Sekarang ji9n dengan sotong tak mainlah ,kincin Najis lagi bagus.

    ReplyDelete
  2. lawan balik.........
    kasi nasi kangkang pula..........
    kah kah kah

    ReplyDelete
  3. Yg dpt gonimah ciput cepat depa rasa kena kencing

    tp yg dpt ghonimah melaut-laut rehat kat London nun, mati idup balik pon tetap sokong jugak biar sama2 kencing mngencing

    Sbbnya klu lanun bugis kena tangkap habislah sgl rahsia perkongsian ghonimah dgn geng jin dan geng sotong pon akan kena CANDAT masuk kdlm lokap...juta2 ratus juta ka!?

    sbb tu sampai mampooss pon tak akan sedar jua..

    ReplyDelete
  4. Ala dpt duit nt tarik balik ucapan tu.kenal benor perangai2 hamno.puihhhhh

    ReplyDelete
  5. Baru tau kena kincin ka.....hadi dan haron jin pun xtau lg kena kincin.kahkahkah.tunggu jin siasat najib.kahkahkah

    ReplyDelete
  6. Mana 2 saksi?
    Kah kah kah

    ReplyDelete
  7. Lama nye blog ni senyap.p kencin ke hapa.lama sangat.kahkahkah

    ReplyDelete
  8. Mkn petai ler baru kincin lawas.hahahaha

    ReplyDelete
  9. Mr Libang. Lu pi mana? Byk lama tk update lu punya blog. Wa dah ketagih. Lu pulak hilang. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sibuk main taik budak sekarang ni.
      Kahkahkah!
      Nak mengata orang pun tak sempat dah.
      Kahkahkah!!!!

      Delete
  10. Libanglibu melage lubang kencin.kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajernye iyer bebenor.
      Kah kah kah kah kah!!!!
      Ngancuk.

      Delete
  11. Mr libang. Lu dpt anak sulong ke. Tahniah. If mcm tu kelam kabut sikit. New exp. Tp wa harap lu boleh update blog. Takut karat atau piston jamm. Haha. Good luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak no. 3 dah.
      Tapi anak sulong ka no. 3 ka, tender loving care tetap sama.
      Kahkahkah!

      Delete
  12. dah le dalam kena kencin selalu ....sebelah luar pun kena kencin lagi...mana boleh tahan ye kak ye.........!!!!!! 9 Sept ni nanti minta dikencin lagi...................!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. Perghhh. Hebat libanglibu makan tongkat ali ke hapa. Hahahaha

    ReplyDelete
  14. Blog ni dh tutup ke

    ReplyDelete
  15. Tak. Tak ada niat nak tutup blog ni.
    Cuma, sekarang amat sibuk.
    Juga dok kalut main taik baby.
    kahkahkahkah!!

    Dulu masa dapat anak ke-2 pun mcm ini jugak. Berbulan tak update blog.

    Mintak maaf byk2.

    Juga terima kasih kpd pembaca budiman, kerana sudi menjenguk2 Libang Libu.

    Cheers!

    ReplyDelete
  16. En Libang. Sampai bila nk main taik baby? Tak logik alasan ni. Sampai tk mau update blog. Wa minat lu punya blog ni. Now byk sgt isu panas. Jgn sampai peminat hilang tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah!
      Betul. Serius ni.
      Celik mata main taik baby, tghari main kencing baby.
      Kahkahkahkah!
      Malam, uli mak baby.
      Kahkahkahkah!!!!

      Tggu le, Libang Libu will be back.

      Delete
  17. Libanglibu mlm2 jgn uli mak baby nt xtertahan acaner...berpantang dulu weh.. Sabor sabor...kahkahkah...mst dlm dlm rumah nt byk sabon habis.hahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uli-menguli membawak bahagia.
      Kahkahkahkah!!!

      Delete
  18. Uli uli aidil adha..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK nanti aku blog tajuk Uli-uli Aidil Adha.
      Kahkahkahkah!

      Delete
  19. Libang libu ada mslh lain ni.xkn 24hours jaga budak2 tp xblh update blog.xkn balas komen blh tp xsempat update blog...maybe libanglibu kene ugut kot atau ade org sound die pasal update2 dlm blog ni..jgn risau libanglibu, Rani kulup blh settlekan.hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkahkah!!!
      Rani Kulup tu sedara aku daaa...

      Kah kah kah kah!!!!

      Delete
    2. Kahkahkah. Aje jileke libanglibu. Kahkahkahkah

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.