Saturday, August 1, 2015

Gambor Kenang-kenangan Untuk Anak Cucu

Madu tualang power! Click here


Aku just copy & paste dari Facebook.

Ini salah satu dari gambor yg diambik semasa perhimpunan #TangkapNajib.

Tapi budak ni yg kena tangkap. Kahkahkahkah!

Haram aku tak kenal budak ni. Dia di tengah panas terik Kuala Lumpur melaungkan slogan-slogan, sedangkan aku selesa mengecutkan telor di utara semenanjung.


Apa boleh buat, kerana dia, aku & engkau cuma ikan bilis. Kita bukan iblis besar. Kan?

Gambor ni best, sebab time nak kena gari pun budak ni sempat posing lagi tu. 

Kahkahkahkah!

Viva! Power to the people!


8 comments:

  1. Kah kah kah kesiaaannnnn...... Tidoq kat lokap lerr yeop, najib tgh sedap peluk kak ros ataih katil

    ReplyDelete
  2. BERANI SUNGGUH ANAK ANAK MUDA KITA BERANI KERANA BENAR

    Tabik kepada mereka ini

    ReplyDelete
  3. Syabas anak2 muda.. jgn jd macam golongan gila jawatan bila tewas dlm pemilihan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wan Rosli ni meroyan gila, ucap syabas pada demonstran tapi dia lupa yang seekor Pascai pun tidak akan berani bertindak seperti anak muda tersebut.

      Delete
    2. yg berani spt mat sabu, dr hatta, dr dzul dll ada dlm ghb. nik bduh, tantawi, zawawi, snake brani ka? tak malu punya wang rosli nak spin cerita, perangai dah mcm umno!!!!

      Delete
  4. Spesis Wan Rosli ni kalau Hadi yang suruh pegi demonstrasi... lori FRU pun dia redah sebab dia TERSANGAT BODOH kah kah kah....

    ReplyDelete
  5. Djanggo Pulut HitamAugust 3, 2015 at 2:14 PM

    Macha lu kasi lepas itu kudunggu.. apa pasai. Belakang itu komen hantam itu kudunggu sampai esok pun tara habis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biarlah dia.
      biar sampai habis air liur dia.
      Kahkahkahkah!!!

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.