Wednesday, July 29, 2015

Sekali Nik Abduh Mencakar

Madu tualang power! Click here


Dihari baikbulan baik ini, 
kami dengan linangan ayor mata menghulurkan sepuluh jari memohon ampun dan maaf kerana,
setakat ini sajalah akal Ketua Pemuda kami.

Kah kah ka hkah kah!!!!!

Dol,

cuba la lu bagi tau, God Calling tu dalam Bahasa Arab apa maknanya? Kah kah kah!!!

Boss dia pun 2x50 juga. Tsssk...tssk..isssk...

Kah kah ka hkah kah!!!



15 comments:

  1. Sapot ulamak, tolak biawak(ghb).

    ReplyDelete
    Replies
    1. wala' jgn tak wala' ........

      Delete
    2. support Ulamak dunia,kaki ponteng parlimen.kaki ponteng mesyuarat.

      Delete
  2. Ghb bukan biawak tapi bangkai babi. Mat sumbu bakal presiden parti islam..baca fatihah pun tak betoi..haha. nak harap nipah paria tu ..pun baca tarak betoi. Kolid somad lagi hancur..haha nak tubuh parti islam ? Parti barua dap ada laaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow! Hebat komen tarbiah ulamak2 nii . . . .!!

      Dulu Pas Sekarang GB.

      Delete
    2. Kalau setakat ada ilmu agama,sysitan pun boleh di panggil ulama.

      Ulama ada lah golongan yg berilmu,mengamalkan nya dan takut kpd ALLAH SWT.

      Bukan mulut macam pelacur tetapi mengaku ulama

      Delete
    3. Kao fhm ke tuntutan dlm bacaan fatihah.setakat mana kesalahan yg dibolehkan.beza a'jam dan bkn.teringin gak nak dgo tahap mana fatihah kao.makhrajnya,fasohah,sifat hurufnya dll.tere sgt komen org mesti fatihah kao power kan?

      Delete
  3. Kih kih kih.
    Ulamak facebook
    Nanti kita tgok berani ke berdpn azalina dlm parlimen.(menteri JPM bari)kena tenung pon dah tergolek agaknya.hehehe.lps tu kuar ar hadith diam lebih elok dr berkata2.sy ni diam2 ubi.hehehe.cakarkao cakar kao..

    ReplyDelete
  4. God calling? mende tu?

    Kalau God Willing fahamlah...

    kalau tak tau makna jgn ckplah... buat malu keturunan aje...

    ReplyDelete
  5. "God calling" maksud dia "devine intervention" ke "God willing"...alif tendang nun....ameno dah mat beduh ni!

    ReplyDelete
  6. ulamak pas pagi jadi manusia bila petang menjelirkan lidah macam anjing.

    ReplyDelete
  7. shahdan maka berkatalah si pendayung di buritan perahu...

    si dee eh? pee terjun dengan labu-labunya!

    maka disahutlah si pendayung di bahagian hadapan perahu...

    biarkan! biarkan!

    kerana menyangka si pendayung di buritan perahu tadi sedang meniupkan kata-kata semangat sepertimana yang diajarkan si dee eh? pee di awal-awal pelayaran...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam sungguh kata2 pujangga mu ini.langsung xpaham aku.kahkahkah

      Delete
  8. ka kah kah...............
    mi spik no inglis..............
    buta perut juga...........

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.