Friday, June 26, 2015

Petua Untuk Bemimpikan Bidadari

Madu tualang power! Click here


Kahkahkahkah!

Bosan. Serius bosan macam sial.

Tak cukup dgn janggut jambang, jubah merela-rela sapu taik ayam, mulut kumat-kamit, kumat-kamit, kuma-kamit... Kah kah kah!!!

Dia boleh jaja mimpi jumpa nabi. Tak payah jaja la. Fadzil Noor tak pernah jaja pun. Nik Aziz pun tak pernah cerita jumpa nabi berapa round.

Mimpi jumpa nabi ni dah lapuk daa..
Asyik dok bilang Hadi Awang berapa kali, Harun Din berapa kali, Si anu beraa kali, Si ani berapa kali

Bukak la cerita mimpi jumpa bidadari.
Lawa tak lawa, gebu tak gebu, putih nampak urat, urat merah nampak darah lalu,
Cerita la dapat berapa round.
Berapa lama boleh tahan.
Kah kah kah kah!!!

Kencing jgn tak kencing. Kah kah kah kha kah!

Tak kan tak ada walaon-walaon yg tau jampi-jampi nak mimpi jumpa bidadari?

Kena belajar seni cakar rimau ke dulu? Kah kah kah kah!
Tak pun sebelum tidur, kena cuci siku & lutut? Kah ka hkah!

Wala'on & Candunya

16 comments:

  1. kah...kah...kah......
    kuat kelentong juga...........
    baik cerita dia melancap guna siku dan lutut............

    ReplyDelete
  2. djanggo pulut hitamJune 26, 2015 at 4:07 PM

    Aik dulu kata bulan puasa nak berehat tutup dulu blog...tak tahan jugak rupernyer lu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal.
      Ramai walaon menyakat aku.
      Kah kah ka hkah!!!

      Delete
  3. djanggo pulut hitamJune 26, 2015 at 4:09 PM

    Takk tahan jugak rupernyer...kata dulu bulan puasa nak rehat dari berblog

    ReplyDelete
  4. Yop oiii
    Kahkahkah...bak kata org sayong,kencing meleshior demerr ni...kalo kencing mlm,merebeh je ustaz ni..

    ReplyDelete
  5. Aje gampang blog ni.xlarat nk gelak bace.kahkahkaj
    kahkahkah tbaek libanglibu

    ReplyDelete
  6. ada seorg tokoh yg pernah jumpa Nabi saw, bukan mimpi lagi

    bukan sekali, malah byk kali berjumpa berdepan dgn Nabi saw, malah dari Baginda saw muda hingga meningkat usia pun berjumpa lagi...

    dia tk mainla mimpi2 bro

    tokoh itu adalah Abu Jahal

    ReplyDelete
  7. Ustaz yang gile betine boleh mimpi jumpa nabi ke....mimpi ayah pin kau bilang jumpe nabi.....kalau jumpa saydina Umar tentu dah kena sekeh budak mokhtar arsenik ni....curi senapang kat sauk nak rampas kuasa gi tembak buah durian....

    i rest my case my lord......

    ReplyDelete
  8. Dah lame teman nk mimpikan neelofa tp xberjaya juga.kalo admin libanglibu ada petua tolong kasi ye.hikhikhik

    ReplyDelete
  9. ngancoookkkkkkk.....

    ReplyDelete
  10. Mimpi jumpa nabi perangai mcm lanun. Nabi nk jumpa kee org mcm ni

    ReplyDelete
  11. Ha ha, ulamak syok sendiri

    ReplyDelete
  12. rocky the great shining dick says: huwaaaa ha ha ha ha ha LL lu memang pohjaan wa dari dolu sampai kini.. lawak nak mampoz.. kalo jumpa thread macam si Arsenik tu bukan kata lu LL, Azwan ali pon musti komen ka ka ka ka ka

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.