Monday, June 15, 2015

Oh Abg Lan... Abg Lan!

Madu tualang power! Click here


Inilah bezanya seorang pejuang PAS dgn seorang ahli HAMNO.

Juga beza seorang pejuang PAS original dgn seorang wala'on.

Wala'on & Candunya

Pejuang PAS original tak akan pedulikan pangkat. Jauh sekali nak merasa pakai Vellfire, Cooper atau Range Rover.

Cilake wala'on. Cilake wala'on. Dah kena hamun dgn Guan Eng pun masih bergantung pada bulu-bulu ketiak Guan Eng.

Kah kah kah!

Ini Mazlan Aliman lah!
Mazlan Aliman tak reti bersiku berlutut.

Tapi Mazlan Aliman sanggup makan biskut lutut.

Cilake wala'on. Memang celaka kerja wala'on.

9 comments:

  1. setuju dgn mazlan

    ReplyDelete
  2. Tahniah abg lan

    ReplyDelete
  3. President PAS sonyap joo.Salah Mulut Celupar siapa yeee? Wal'a je dgn Tuang Presideng .

    ReplyDelete
  4. inilah pejuang sebenar yangmana beliau tahu rezeki ada ditempat yang benar dan ikhlas.walaupun belai bukan ulamak tetapi dapt merasi peritnya perjuanagn memnegak kebenaran dan dapat melihat dengan mata sendiri bahawa sekumpulan yang dikatakan ulamk telah berlaku zalaim sesama kawan.ini setan namaya.

    ReplyDelete
  5. Kami ahli Pas dibawah ini bersama kamu, tahniah kamu pejuang sejati, Pas sudah berubah, kita harap Pas dibubarkan dan kita minta semua ahli yg menyokong ulamak masuk umno kerana bangsa lebih utama dari Islam, mereka pun bukan nak menang dalam PRU, mereka hanya mencari redho Allah sahaja, maka apa yg terjadi sekarang ini, mereka mesti redho

    ReplyDelete
  6. PAS hebat kerana 1. Pemilihan menggunakan Cai
    2 Ada KETUA yg men tolol dan barua kan orang
    3 Ada kunun ulama tapi jebon kan orang
    4 Ada pro ulama yg cinta fitnah dalam menjayakan matlamat

    JADI kalau masih ada TELUR dan Maruah lepas kan lah jawatan di Pulau Pinang atau lebih bertelur lepas jawatan di Selangor.
    Tak perlu U-Turn nanti telur Dewan Ulama nak letak mana.
    Mudah saja patuhi Muktamar dan dengar kehendak Dewan Ulama masa muktamar dulu.

    PAS memualkan dgn cai, fitnah, tolol, siku, lutut dll > Memalukan Agama Islam saja.

    Cinta Duit Nampak & MEMBANGUN BERSAMA KEPIMPINAN CAI

    ReplyDelete
  7. Bro..
    Apa sudah jd

    Otai2-GENIUS sprt Mazlan Aliman dah tak-SUDI mcm nak KELUAR jer..

    DAP & PKR pon dah jls suruh cepat2 KELUAR drp PR



    GAJI

    GAJI & elaun kat Penang?

    Sudah masuk bulan puasa mau sambut eidulFitri

    Gara2 kakiFITNAH sibapakFITNAH..sgl2nya kinipunah ranah!

    FITNAH..rosak..bodoh..tolol..gelap..RASUAH-songlap..walaon2 yg mampos2!!

    ..last2 masok jerat-LOBANG-semilu nak jerat Khinzir terTIKAM-sula diri sendiri kena kat buntot lutot & siku!?



    Mat Sabu tolong..

    ..tolong2 highlight kan bnyak2 kali lg..

    Mat Sabu wajib slalu bangkitkan jenis2 "AKIDAH" ini..

    --AKIDAH-auta
    --AKIDAH-putar
    --AKIDAH-gelap
    --AKIDAH-U-turn
    --AKIDAH-Esos-BALAK
    --AKIDAH-LANGGARjanji
    --AKIDAH-ponteng-engkar-AMANAH
    --AKIDAH-kakiFITNAH
    --AKIDAH-bawakFITNAH
    --AKIDAH-sibapakFITNAH

    ..kumpulkan semua ulamak donia trmasuk Qardhawi..Mat Sabu wajib tanya apa jenisnya mnusia kakiFITNAH ini?

    Adakah nabi SAW pernah buat FITNAH keatas ummah??

    ++ Adakah AKIDAH-kakiFITNAH ini trgolong dlm kalangan org2 ygSESAT???

    ++ DAN..adakah AKIDAH-kakiFITNAH ini trgolong dikalangan org yg MURTAD????

    ++ ATAU..AKIDAH-kakiFITNAH trgolong dua2 skali sbg AKIDAH-ygSESAT & AKIDAH-ygMURTAD???


    Bro....
    ..tolong cari jwpan-Nas yg pasti, agar tak kliru dgn akidah2-U-turn ygSESAT & ygMURTAD itu?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Bro..


      Nabi SAW

      Ciri2 jelmaan AKIDAH-Lurus-TERANG-suci nabi SAW :

      ---AKIDAH-brCahaya seTERANG7nya

      ---AKIDAH-ygLurus seLURUS7nya

      ---AKIDAH-ygJujur seJUJUR7nya

      ---AKIDAH-ygIkhlas seIKHLAS7nya

      ---AKIDAH-ygAMANAH-SUCI stinggi7nya

      ---AKIDAH-maha7berCAHAYAsanjungan smurni7PENGHORMATAN

      Ciri2 AKIDAH diatas itu adalah skudus7AKIDAH maha7LURUS smua nabi2 as & itu lah juga ciri2 AKIDAH muslimin & sbnr7Mukminin yg sejati yg sudah pasti skali TIADA lg tolok bandingannya..



      DAN..

      Sebaliknya..

      Jelmaan kpd AKIDAH ularrMak/ahlulKitab Yahudi pula:

      ----AKIDAH-putar-BELIT-konar

      ----AKIDAH-U-turn-DOLAK-dalik-auta

      ----AKIDAH-samar-KELIRU-songlap-GELAP

      ----AKIDAH-khianat-LANGGAR-noda-JANJI

      ----AKIDAH-topeng-KITAB-jubah-SORBAN-nas2goreng

      ----AKIDAH-Licik-DRAMA-trick-ONAR-makar-FITNAH

      ITU

      ITU lah..

      Itulah yg mnjdkan Yahudi itu SESAT, MURTAD & diLAKNAT krn mnyimpang drp sunnah-FITRAH sbnr7AKIDAH-LURUS-SUCI yg maha7TERANG yg tlh dibawa & dilaksanakan oleh nabi mrk sndiri yakni nabi Musa as.. Bro Mat Indera..

      SAPE?

      Sapekah yg dah mnjd lebih jahat serta lebih BEJAT drp Yahudi itu didepan mata kita sekarang ini????

      ..yg pakai siku-LUTOT tak dapek den nak nolonge laei ....hehehe

      Delete
  8. Respek golongan professional menolak jawatan.penat2 anda buat kerja memajukan pas tp Anda dilabel jebon.kasi ulamak menang sorak kg tergadai tu buat kerja tgk mcmne mampu x....hahahahaha.dh tau jwpn xmampu nye diorang.diorg ulamak hanya pandai ceramah ceramah dan ceramah lagi...hahahahaha

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.