Thursday, May 7, 2015

Azmin Ali Menuntut Ilmu Dgn Hadi Awang

Madu tualang power! Click here


Apa pasal la dapat yg senak-senak? Yg sengal-sengal?

Kah ka hkah!!!

Dulu sorang tu tak pernah jumpa ayat Quran melarang judi.
Kemudian sorang lagi dok kerja usung tilam bertompok segala lendir, segala bulu. Kah kah kah!



Kah kah kah!

Sekarang dah dapat 'barua'.
Azmin Ali ni belajar dari mana molot kurang hajau sangat nih?
Hadi Awang ke?

Kah kah kah!!!



9 comments:

  1. penggunaan kata barua bagi hadi tak sama maknanya dgn azmin.

    barua disisi hadi ialah ahli pas yang sokong pkr.

    barua disisi azmin ialah penjawat awam (gajinya dibayar oleh rakyat) yg bekerja utk umno.

    hadi lawang pkr; azmin lawan umno.

    kalau menurut pepatah inggris - the enemy of my enemy is my friend - musuh hadi ialah pkr dan musuh azmin ialah umno.

    rumusan: hadi kawan umno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku setuju pendapat kamu ini.

      Delete
  2. aku pun setuju.. hidup azmin... hadi letak jawatan!.. husam or ahmad awang for presiden

    ReplyDelete
  3. PKR dah mula lawan Islam... ada serupa DAP & BN.... argggk ptuih

    ReplyDelete
  4. Hidup TGHH.. sekurang7nya org dah pahsm bila perlu guna perkataan BARUA.. dan kena akui lah yg mmg wujud org3 BARUA dlm parti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barua pil kuda
      Kah kah kah

      Delete
  5. Tak malu ke woi.. di rompin pas dpt kurangkn majoriti tp di p pauh umno dapat kurangkan majoriti.. patutnya dgn isu gst 1mdb dan th.. pkr dapat tambah majoriti.. mana pegi undi sinpati wat dsai... mcm x de jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malu lancau

      Delete
    2. lps ni sampai mati pun pas hanya dapat kurangkan majoriti tp tak menang!! redha saja lah wang rosli

      Delete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.