Monday, April 27, 2015

Kami Ingat Kelaku Anak2 Tun

Madu tualang power! Click here


Betul tu Tun. Kah kah ka kah!!!

Tak ramai yg ingat kenduri anak Tun.

Pertamanya, siapalah kami ini rakyat marhaen utk dijemput ke kenduri anak Tun. Kan?
Kah kah kah kah!!!

Keduanya, kenduri anak Tun buat di Msia ke? Tak dgr cerita pun.
Kah kah kah kah!!

Entah-entah buat kat Kerala kot? Kah kah kah!
Kerala? KAHKAHKAHKAH!

Tapi Tun, walaupun kami tak ingat kenduri anak Tun, tapi kami ingat kelaku anak2 Tun. Kah kah kah!!!

Sorang paksa MAS beli petrol.
Sorang tak reti meniaga kapai tapi gatai nak meniaga kapai.. Kapai bengkrap, korek tabung negara.
Sorang meniaga todi tapi skrg dengarnya dah berenti meniaga todi, tak tau la meniaga botoi apa plak.

Kah kah kah kah!!!


Rangkaian jamban-jamban terbaek Petron di seluruh negara, marilah beramai-ramai ke Petron. Kah kah kah kah!!!

9 comments:

  1. Fikiran ko sama dgn aku...aku singgah petron cuma untuk qada hajat...kecik dan beso...hahaha

    ReplyDelete
  2. macai najib. takde langsung ilmiah dlm penulisan. xde bukti fakta etc. Ingatlah fitnah itu lebih buruk dari membunuh. itupon kalau blogger ni org Islam lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow?!?!

      Masyuuuuuuuuk. Kah kah kah kha khak hkah kah!!!!

      Delete
  3. Tun Dr. M masih terbaik berbanding PM Najid. GST dan kenaikan harga barang yang melampau2 dan hutang negara hampir 800 billion!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pemerintahan najib sangat mewah.. yang tersepit adalah rakyat.. kita masih Negara miskin jangan berlagak seperti amarika mahupun israel

      Delete
  4. rocky the great hardly used dick says: setakat ni yang wa tao anak2 dia tak boley pakai.. bukak Opcom kunon nak monopoly kabel laut dari bakun ke semenanjung (sampai kawan wa mati wooo), sorang kaki lalaok kat Hong Kong nak meniaga kapal dengan syed ali alhabshee tapi kong sampai PETRONAS jugak tulong, sorang jenis broka company dok tunggang nama bapak dia; sorang dok lalok bia nama orang guna buat kedai advertising; sorang tu ok laa jadik surirumah je; yang dua ekor anak palestin tu tak tau buat ape.. dengar2 sekor dah jadik gay... ah sume anak2 orang kaye macam tu, macam wa laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ish ish ish...

      mana bukti lu bro? kah kah kah!

      Delete
  5. Mana2 pemimpin pun mesti korup cuma berat atau tak berat je. Sekurang2 kalau tak ketepikan kepentingan rakyat kira masih oklah. Najib terlampau over sgt korup dia, lg dgn bini boros dia..

    ReplyDelete
  6. Korang ni la. Buat aku jadi nak cuba pulak jamban kat situ. Wangi tak? Ada wangi dari hampeh aku tak? Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.