Thursday, April 23, 2015

Aji Dah Hilang Deria Bau

Madu tualang power! Click here




Nampak gayanya, Aji ni masih memendam rasa dan tak puas hati kat Mat Nuar, walaupun mamat tu dah ke dalam.

Kah kah kah kah!!!!

Aji nak komplen apa?

Tganu kantoi. Kedah kantoi.
PAS nak bersetubuh dgn HAMNO di Perak pun kantoi.
PAS cuba berprojek dgn HAMNO di Sgor pun kantoi jugak. Kah ka hkah kah!!!

Aji nak komplen bijik apa?
PRU yg baru lepas ini terbukti org lain yg tertonggang terbalik berkempen mencari kemenangan. 
Jadi Aji nak komplen apa benda kalau org kata parti Aji sendiri telah dimenangkan oleh Mat Nuar? Kah kah kah kah!!!

Aji nak komplen fala vana hapa, kalau yg byk bertanding ialah dari parti Aji, tapi yg banyak bungkus dan bawak balik ialah dari puak2 Aji sendiri jugak.
Kah kah kah kah!!!

Aji ni dah makin celaru. 

Nampak gayanya, Aji lebih suka berkawan dgn puak yg dah berpuluh-puluh tahun menyamun dari berkawan dgn puak yg baru belasan tahun melawan penyamun.

Segala bijik, buah, butir dan bulu tentang hancing, haring, busuk, pekung perangai HAMNO dah jadi bau minyak atar ke? KAH KAHKAH KAH KAH!!!

Nampak gayanya, dah jatuh najis mughalazah kalau bergesel dgn parti PR.

Aji ni dah tak ada deria bau kot? Kah kah kah kah!!!

 

14 comments:

  1. Bhai LL..

    Nih Aji No "MOTTO" ... Hahaha

    ReplyDelete
  2. lawan kepada lawan adalah kawan. ,ungkin lawan kepada pkr adalah kawan aji

    ReplyDelete
  3. aji kelabu asap

    ReplyDelete
  4. Aji sokong boikot pkr bermakna aji suka umno menang...ingatlah pada rakyat yg amat2 tertekan dgn gst jgn lah aji pentingkan diri inginkan jawatan tinggi.

    ReplyDelete
  5. Aji takut klu pr menang dlm pru akan datang nuar akan dipilih jadi pm.

    ReplyDelete
  6. begini keupayaan peresiden PAS ... Kelantan bakal beralih tampok pemerintahan ..

    ReplyDelete
  7. Hadi sudah tua, uzur dan hampir nyanyuk agaknya, PAS di bawahnya kucar kacir sekarang. Dia dan ulama dlm PAS membuat fatwa sesuka hati. Berputar-putar, yg dulu kata boleh, sekarang.tak boleh. Dia dengan ganas sedang menghancurkan PR dan memecahkan perpaduan ummah. Kerja ini sepatutnya dilakukan setan, tetapi ulama menawarkan diri melakukannya. Sekian lama ulama PAS semakin hilang kredibiliti dan keyakinan ramai. Penyokong memang meluat sekarang. PAS sekarang tidak berhasrat utk berkuasa. Jadi lebih baik jadi NGO sahaja. Jika berdakwahpun orang tidak sudi mendengarnya.. PAS SUDAH ROSAK TERUK. Satu-satu sebab PAS boleh terus hidup kerana kebencian yg kuat kpd BN. Jika ada alternatif, ramai orang akan tinggalkan PAS.

    ReplyDelete
  8. Malas nak komen lagi. Komen-komen sopanpun sukar disiarkn.

    ReplyDelete
  9. dulu hamno tolak hukum islam.... sikalang itu melayu PCR pun tolak jugak wooo.... so itu PCR dgn hamno sama-sama halam jalah wooo.... arghhhh ptuiiiih

    ReplyDelete

  10. Org yg walaq buta lg bebal sntiasa mmuji mmuja2 ilmu Hadi Awang dan Haron Din

    Cer tanya kat mana Hadi Awang blajar?
    Depa tentu akan jwb kat Mesir, ada ijazah dan ada MA lg tuu

    Cer tanya lg sape yg iktiraf ijazah & MA dia tuu...adakah ALLAH dan nabi SAW??

    BUKANkah seluruh univrsiti dbwh/ddlm kuasa PBB mesti akur tunduk kpd kuasa pgIKTIRAFAN drp "unessco" ddlm soal SYALIBUS-ranking-anugrah-ijazah-MA- PhD dsbnya???

    Tahukah pmuja2 Hadi Awang sape itu UNESSCO?????

    BUKANkah siYahudi & siNasrani lah yg mnguasai spenoh2nya -apco-UNESSCO itu??????

    Klu begitu hebat sgt kah pngIKTIRAFAN drp siYahudi dan siNasrani yg slalu mrk kutuk2 itu?

    BUKANkah Yahudi & Nasrani itu trsgt2 jijik JAHAT dan dilaknat jd knapa WALAQ kpd MA @ PhD mrk itu?

    CER..

    Cer tanya lg..adakah nabi SAW & shbt2 belajar sprt "SYALIBUS" yg Hadi belajar tu?

    Cer "VISUALISE" dgn mudah..

    Alangkah mudah mudah MUDAH dan sgt SIMPLEnya shbt2 belajar dgn nabi SAW yg "buta" huruf itu...dan dgn cara yg sgt2 MUDAH lg SIMPLE itulah mrk mnjd sgt-MIRACLE diatas donia ini shingga mnjd HISTORY of all time!

    Alangkah indahnya klu kita dpt mnjd-MIRACLE dgn jln yg MUDAH lg SIMPLE sprt nabi & shbt2 nabi SAW itu..bcoz "the significance is hidden in INSIGNIFICANCE" = iaitu ssuatu yg hebat itu tersembunyi ddlm ssuatu yg sgt7SIMPLE lg sgt7MUDAH...visualise kan bgmn MUDAH simple nya ALLAH mmberi "NAFAS" kita itu!?

    Sbnr7KBNARAN itu adalah smudah2CAHAYA & smudah "NAFAS" kita itu!

    Sbnr7KBNARAN itu adalah ibarat sterang7CAHAYA yg sgt7TERANG

    CAHAYA yg bnar7TERANG itu SIMPLE mudah lg sgt7MEMUDAHkan

    Nabi SAW bnar7 mmbawa CAHAYA yg sgt7 TERANG lg MUDAH itu


    Adakah nabi SAW & shbt2 nabi perlu mmiliki ijazah MA & PhD yg diIKTIRAF oleh "apco-UNESSCO" sprt Hadi yg sgt hebat beputar u-turn ponteng HALAU-maki dan mmFITNAH itu??

    If you really want to know The TRUTH...The TRUTH is very very very SIMPLE!!!

    Nota:

    Ramai yg kagum mmuja2 pndaki2 gunung EVEREST diserata donia trmasuk pendaki dr Msia ttpi ramai yg lupa/INSIGNIFICANCE jasa 'sherpa' yg TAK HERAN skitpon w.pon beratus2 dan beribu kali turun naik kepuncak Everest itu sbg "SIFU" yg tak disanjung & dikenali!?

    Ramai yg mngkagumi OTAK mnusia yg hebat ttpi mrk "lupa" tanpa NAFAS sbg punca(seolah2 dilupa/INSIGNIFICANCE) itu smuanya LANGSUNG tak brfungsi & OTAK pon mati!!!!

    Begitulah aku melihat ramai blogger2 dan aktivis2 LEBIH layak dipanggil ulamak yg REAL-SIMPLE-insignificance "tanpa UPAH-gelaran" bnar2 tlh banyak ber"JASA" mmberi sbnr2 pncerahan-CAHAYA dibandingkan dgn siularrrrMAK2 glamor mmakan "UMPAN"-gelap auta-putar-khianat-FITNAH yg dah pon ditipu oleh apco-UNESSCO itu!


    Of course...The TRUTH is very very very SIMPLE!!!

    April 23, 2015 at 10:12 PM

    ReplyDelete
  11. makin lama tindakan haji hadi ni makin BANGANG jer aku tgk..

    ReplyDelete
  12. TMI....klu x spin berita x sah...utusan meloya version of pkr and dap....uwekkkk...nk psycho pun berpada2lah jgn smpi sempadan dosa dh x kenal...pi kt harakah baca berita elok2...
    1. Hadi akan dgr penjelasan pas pmtg pauh
    2. Hadi hormat pandangan pas pmtg pauh...sbb tu dia nk pi dgr

    Tetiba dispin...hadi hormat pas pmtg pauh boikot pkr??

    Sia2 amalan kau org....hidup mkn fitnah siang dan mlm

    ReplyDelete
    Replies
    1. samanla utusan tu...............
      kah...kah....kah......

      Delete
  13. Hari tu aji kata kesihatan dia tak ok. Bab tu tak bole hadir mesy PR. Tapi mkn angin ke UK bole lak. Tu yg ana jd pening. Minta dewan ulamak jawap boleh?

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.