Thursday, March 12, 2015

Jho Low Tak Ada Masa

Madu tualang power! Click here


Bayangkan lah, sebesar-besar carta diatas, tercongok muka dia.

Robert Mugabe pun garu kepala. Macam mana budak Cina umur belum sampai 40 boleh buat kerja macam ini? Kah kah kah!

Ingat dia ada masa utk GST?
Ringgit Msia dah jadi 3 kupang Spore?
Harga getah dok main bawah RM2?
Bab Sirul, bab Azilah?
Kerajaan perpaduawang?
Budak kecik main api?

Duit simpang-siur ratus juta. Aku pun tak paham. Aku cuma nampak tikus gemuk repair labu.

Mengikut kata Lebai DAP Tony Pua, budak Cina tu dah mengapur beratus juta. 

Lebai-lebai PAS apa tau? Masa banyak dihabis seluk kocek kira tasbih 2 bijik. Kah kah kah kah!!!

Bab lembu Sharizat pun tak tau ujung-pangkal, mujur ada Rafizi. Sepanjang 4-5 tahun ini, apa isu negara yg dikupas bernas oleh PAS dan lebai-lebainya? Tak ada.

Semua isu-isu besar diketengahkan oleh PKR atau DAP. Sampai bila nak "lu jalan dulu, gua follow"? Kah kah kah kah ka hkah!!!

Cuba tanya kat Lebai-lebai PAS ni, apa makna 1MDB?

Jangan gelak, jawapannya mungkin 1 Malaysia DOBI Bhd.

Dobi.  Kah kah kah kah!

Jangan ada pulak yg berbunyi, ayahanda bonda tak ajar hentam budak Cina rembat duit. KAH KAH KAH KAH!

9 comments:

  1. pak-pak lebai sibuk bergaduh berebut jawatan dan jatuh menjatuhkan utk memuaskan hati naluri syaitan di jiwa mereka... aku dah naik menyampah pulak ... tak da sikap toalk ansur lansung ...tak fikir langsung pasal jemaah...

    ReplyDelete
  2. rocky the great brown unused dick says: wa pon ingat Jho Low tada mase bace libanglibu macam gua; dia ada sms wa tao lepas bila libanglibu suda tukar gamba jet sama anak cheetah dia suda putus hangin wooo.. sikalang dia cuma baca Yong sama Cipan tenuk tapir ; ati dia suda banyak losak woooo kah kah kah kikikikicdm25kikikikihh

    ReplyDelete
  3. Itu sebab kita perlu pemimpin yang bijaksana. Bukan sekadar tahu hukum agama sahaja.

    ReplyDelete
  4. kah...kah...kah.....
    sinis........
    terbaik.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes very sinis...yg cantiknya tu....tasbih dua bijik...hahahah

      Delete
    2. Bhai ...

      Bab tasbih dua bijik tue yang paling gua tak tahan tue... Hahaha

      Delete
  5. lebai2 malang dalam duk ratib UG,UG ja la siang malang.sampai ada kata tak rasional cabaq presiden!

    ReplyDelete
  6. Btoi. kite perlu pemimpin yang kluar masuk penjara. jadi banduan pun masih nak pegi parlimen. tak dapat pegi wakil anok bini. abis org kanan lain tu ape lembu ka. hahahahaha

    ReplyDelete
  7. Cibai amno tk payah ulas kt sini. Nmpak bodo sgt. Ha ha. Malas baca. Solat pun

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.