Tuesday, February 10, 2015

Broheng Ali Sujud Syukur Kot?

Madu tualang power! Click here

Dah berbulan-bulan Broheng Ali sunyi sepi.

Tak ada pun ayat2 kaw2 power keluar dari mulutnya dipaparkan di media cetak.

Tak ada lagi perkataan ' you talk shit., you talk shit' Kah kah kah kah!!!



Broheng Ali ni bertapa ke apa? Kah kah kah! Kat suak mana, lombong mana, tasik mana, longkang mana? Kah kah kah!!

Atau mungkin Broheng Ali tengah munajat kaw2 punya. Makan tak. Minum tak. Sempena Anwar Ibrahim nak jatuh hukum? Kah kah kah!!!

Kalau dulu dia beriya2 poyo benar sampai nak bersolat hajat diatas kes Anwar. 

C'mon la, sikit2 sudah la sujud syukur.

Sekarang ni cuaca panas terik, tolong la panggil hujan. Kah kah kah kah!!!

6 comments:

  1. Kenapa Allah makbulkan permintaan Ibrahim Ali? Dan tidak memakbulkan permintaaan penyokong2 Anwar? Mungkinkah Ibrahim Ali dipihak yang benar??

    ReplyDelete
    Replies
    1. satu lagi kenytataan yb x faham maksud qada dan qadar serta peranan doa...gi belajar lagi yek..lps tu ajak sekali semua belajar lagi...!!!

      Delete
    2. Ooit! dah tua tua ni belajar belajar lah sikit ugama dari ustaz ustaz.

      Delete
  2. Apapun mati idup balik kalu namanya umnooo sorry...

    ReplyDelete
  3. dan bagaimana pula musuh2 anwar dalam pas?

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.