Thursday, January 22, 2015

Pujukan Sang Dara 3 Kupang

Madu tualang power! Click here


Dek kerana tak sanggup lagi dihimpit bebanan kos sara hidup yg makin meningkat dan ditambah pulak dgn bala nilai ringgit yg merudum, Sang Teruna ingin membunuh diri.

Mana tak bala, satu ringgit Msia cuma sama dgn 2.7 kupang Spore. Kah kah kah kah! Robert Mugabe pun boleh hilang akai.

Mana caranya nak meminang anak orang? Biarkan ku mati sahaja wahai Dara.. biarkan ku pergi dulu bersama lara ini..

Kah kah kah!


Kah ka hka hkah!!!

Tuan-tuan & puan-puan,

sekarang ini org Spore cuma perlu bawak 3 kupang utk membeli nasi lemak marbeles Johor.

Kalau dia bawak 30 dolar, dia boleh dapat lagi baek punya marbeles nasik lemak kacang dua bijik!

Kah kah kah kah kah!!!!

Pecah pala otak Mugabe. Turun sampai 3.7 kupang?
kahkahkahkah! kah kah kah! kahkah!

2 comments:

  1. rocky the great brown unused dick says: ka ka ka ka ka ka ka sial la lu LL, same mcm CTT, klaka kasik wa segar petang2 neh, elok2 wa nak tido kat opis ni langsong segar... ha ha ha ha waaa ini mashem bawak SD3.70 da boley jolok minah Lorong Hj Hussein ka ka ka ka ka boley blanja Omakkau ka ka ka ka ka

    ReplyDelete
  2. Masa aku kecik dulu era 70an, aku selalu guna syiling Singapura & sesekali ada juga guna duit kertas Singapura yg SAMA nilai dgn ringgit Malaysia..

    TAK lama slps Kutty dpt kuasa, dan slps Nuar kena sondol hampir kojol..secara drastik nilai RINGGIT pon merudum..

    TETAPI..cerita soal turun naik kadar mata wang sesebuah negara yg berpaksi kpd "SYSTEM" merit-INTEGRITY-transpereny ini,, TIDAK mungkin dpt difahami oleh gagalis matematik yg bebal br'IQ kemetot yg prasan fakeh cuma dgn mnghafal!

    Yg sibebal2 yg prasan fakeh itu hanya layaknya mnjd umpan utk dibeli @ utk diJUAL!?
    Jgn marah yea..klu marah kena?
    lelong..lelong...lelong!!!

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.