Friday, January 16, 2015

Baju Kurung Penggelora Nafsu

Madu tualang power! Click here

Kah kah kah kah kah!

Tuan-tuan dan puan,

baju kurung yg dipakai ramai itu hanya mempunyai satu butang. Singular. Satu. One.

Ini pengetua lulus darjah 6 ka? Kahkahkah!
Natang ikang mende 'pakai semua butang'? Kah kah kah!

Tapi kita harus memahami takanan seksual yg hebat terpaksa dilawan oleh pengetua tersebut. Kahkahkah!

Juga kita harus mengakui ada bermacam-macam jenis fetish, kahkahkah!
Fetish stokin. Fetish corset. Fetish warna. Fetish bau.

Yg seekor ini fetish baju kurung. Kah kah kah!!!

Tak tahan tengok budak bukan Melayu pakai baju kurung. Cepat-cepat nak masuk bilik air!

Kah kah kah kah!!!!

11 comments:

  1. Nanti nampak puting 😂😂😂😂😂

    ReplyDelete
  2. Salam Libang Libu

    Lepas ini sapa pulak dapat projek merekacipta uniform baru sekolah - yang langsung tak desirable...anyone? Hahaha...

    ReplyDelete
  3. U ni bodoh ke apa? Cer tengok pompuan dlm famili bila pakai baju kurung tnpa button. Nampk tk lurah? Cikgu nk disiplinkn budak sekolah. Bnyk yg nk cmpur tgn tu buat apa? Patutlah budak skg biadap, mak bapak pun megada2 sama.

    ReplyDelete
  4. Heboh SATU negara pasal punat baju kurung trBUKAK..hehehe!
    sblum tu heboh pasal K-Pop peluk-DAKAP remaja melayu..huhuhu!

    Negara ini bukan skadar trBUKAK bahkan dah RABAK serabak2nya ttpi maseh ramai cikgu2 trutama PENGETUA2 yg tetap sokong phorno tuu..??

    Kita hanya nampak remaja yg peluk-DAKAP k-Pop tetapi pmimpin2 yg dok peluk-DAKAP dgn RASUAH...yg asyik peluk-DAKAP dgn FITNAH...huhuhu yg tuu lg jahannam-punya-BARUA HANTU, maseh ramai yg BUTA & buat tak kesah..kah kah kah!

    penny wise POUND foolish!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg dakap-RASUAH sampai negara muflis hutang 700billion dan trbukak-RABAK dgn sgl indon-nepal-bangla-mynmar-negro-vietnam-philipina-gurkha dll yg dah takleh kira BERAPA JUTA???

      yg mndakap-FITNAH pilkuda brokar BARUA...yg nih pon GERENTI masyuuk million2 sbb tu leh slalu gi Turki & LONDON tak perlu diAUDIT dr mana dtg duit..???

      Dua puak hamno & fakeh kat atas tu yg wajib dikutuk sehabis2nya trlebih dahulu!!!

      Delete
  5. Pengetua mana ada kat sekolah masa tu. Teruk sungguhlah hangpa pi kata pengetua lagu tu. Tapi memang betul. Hari ini kata sekolah pelajar yang bertudung kadang2 tak butang baju. Singlet tak pakai. Takkan cikgu disiplin ngak yang salah. Tak percaya duduk tepi sekolah, cuba lihat. Yang bertudung buka tudung. Baju kurung putih jarang...

    ReplyDelete
  6. ARTIKEL BODOH....tiada memberi ilmu apa!!!

    ReplyDelete
  7. jantan melayu ni tengok bydak sekolah pakai baju kurung nampak bayangan bra pun dah stim.....kalau pergi ke eropah.mahunye dia masturbate 16 kali sehari....cikgu pompuan pulak sakit hati nengok sebab dia pun pakai baju kurung juga tapi tak nampak cute pun sebab gemuk macam badak....kah kah kah
    jantan2 yang betlagak nak jadi ustaz dan moral police lagi kuat nsfsu shahwat mereka...berlagak alim saja... lelaki gentlemen adalah yang cool saja tanpa peduli sangat pakaian orang ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pon.
      Yg brlagak jd wostad & pncegah maksiat tu, klu ada LAPTOP cuba tengok 'history' website yg dorang bukak..hohoho!!

      Dorang dah takde selera nak tengok yg tak pakai senglet dah...dorang terus jer laju tengok kelentik tak-kering dan aleuto brcumbu rayu..huhuhu

      itulah standard mentaliti LAYU guru-wostad2 meLAYU

      Delete
    2. Jgn sesekali BOHONG dusta FITNAH & double standard

      Islam mengajar kita bercakap benar sebenar2 BENAR, sprt cth kesah shbt nabi SAW yg brnama Kaab bin Malik.

      Tuhan melarang kita menipu DUSTA dan bercabang lidah sprt ULAR bewak "double standard" serta membuat sgl helah dan FITNAH.

      Apa salahnya kita mengaku salah sbb berDUSTA dan membuat FITNAH?

      Sbg contoh;..
      Mengaku saja lah bhw aku berDUSTA dan sggup mmbuat FITNAH sbb pitih rasuah MILLION2 7 keturunan masih melimpah2 ruah?

      Kan bagus klu kita benar2 berani bercakap BENAR dan mengaku salah berdusta dan mmbuat FITNAH, w,pon didunia ini kita mungkin hina masuk penjara tetapi insyALLAH kat akhirat nanti kita akan LEPAS jika kita benar2 IKHLAS krn ALLAH sprt mana Kaab benar2 IKHLAS kpd ALLAH..w.pon kesalahan Kaab bukanlah sampai membuat FITNAH bagai..?

      Kita simpan & guna duit RASUAH mungkin org tak nampak..tapi ALLAH maha-maha dekat hatta kat dlm urat-NAFAS kita sendiri..moga2 insaflah..??

      Delete
  8. Jgnlah menaip ikut nafsu setiap apa yg kita tulis akan dicatatkan oleh malaikat dikiri & kanan kita tiada kecuali. Semoga Allah tidak masukkan kita bersama-sama golongan munafik. Jgn fikir semua org perangai buruk sebab kita berperangai buruk serupa umno. Kaki rasuah, kaki perempuan , kaki arak dll. umno ingat semua org perangai serupa mereka juga................nauzubillah.

    ReplyDelete

Komen pembaca amat dialu-alukan. Lambat atau cepat, ianya akan disiarkan.

Tetapi, komen yg mengandungi iklan pil kuat batang, pil pacak, pil kemut, sendat, sempit, meraung, merengek, mengaum; jangan harap ianya akan disiarkan.