Thursday, November 20, 2014

Rasa Nak Mencarutlah!

Madu tualang power! Click here

Kah kah kah kah!
Serius. 
Kah kah ka hkah!!!
Rasa nak carut-carutkan biar sampai terapung dia punya kopiah. Kah ka hkah!!
Lembab. Tak reti. Tak paham-paham. Buat-buat tak paham.


Pak Pandir diatas ni tak paham bahasa.
Kah kah kah kah aku tengok muka, tengkok, dia ni dah macam tengkok Muhyiddin.
Kah kah kah!

Orang suruh pergi meeting.
Kalau pergi meeting boleh lah berbincang, bertegang urat, bertukar-tukar pandangan, tumbuk-tumbuk meja, baling kerusi, main tunjal-tunjal dahi, berbahas & macam2 lagilah!
Percayalah, pertemuan pasti akan mengakrabkan.

Bukan pergi London, Paris, New York, bukan.
Pergi meeting Pakatan. 
Kena kuatkan Pakatan. Ini masa terbaik kerana HAMNO makin lemah & celaru & tengah asyik dgn lubang ekzos Saiful BauKari. Kah kah kah!

Uzur? Kah kah kah kah!!!
20 kali uzur?!?
Uzur apa benda ni??

Kah ka hkah kah!!

Bab ini disindir dgn cantek sekali oleh Ustaz Zolkharnain Abidin Al-Abyadhi


Kah kah kah kah ka hkah ka hka hkah kah kah KAHKAHKAHKAH!!!


kahkahkahkah!!!!


kahkahkahkahkahkah!


Kah kah kah kah kah kah
kah ka hka hkah kah kah!!!
kah kah kah!

Faekah Mengekah

Madu tualang power! Click here

Aqiqah & kekah jauh bezanya

Pompuan kalau dapat mengekah, dikekahnya betul2. Kah kah kah!
Kalau Faekah berjaya mengekah RM700,000-00 duit Selangor,
berapa pulak Khalid dapat mengekah?

Tak mungkin kot, boss dapat sikit dari staff. Kan?
Kah kah kah!

Sapa luluskan peruntukkan itu?
Tak kan Khalid mesyuarat berdua dgn Faekah saja. kah kah kah!

Faekah cadangkan RM700,000-00 sorang.
Khalid pun cadangkan cadangan ditutup.
Faekah setuju cadangan ditutup.
kah kah kah!!!

Kemudian undi.
Dua-dua angkat tangan setuju.
Lalu mereka ketawa berdekah-dekah.
kah kah kah!!!

Faekah pun dapat 700 ribu.
Eh?! Khalid dapat berapa?
kah kah kah!!!