Sunday, September 28, 2014

JAWATAN KOSONG: Tukang Baca Doa Makan di Bangunan Perangsang

Madu tualang power! Click here

Gambor sebelum

Tukang baca doa makan yg bertugas sekarang dah nak resign.

Ini kerana tukang baca doa sekarang dah buat untung atas angin ESOS dan buat part-time jual kereta terpakai. Makan besar.

Dia boleh dapat BMW RM70k kemudian mekap-mekap sikit, jual RM200k. Dari celah mana, bucu mana dia kutip RM70k sebijik, hanya bapak ayam dan ibu ayam dia sahajalah yg tahu.

Kah kah kah kah!!!

Bye-bye dunia baca doa makan dan dunia jual ayam.


Keutamaan akan diberikan kepada calon;

1) Pakai ketayap 24 jam. 
2) Hafal banyak istilah Arab. Umpamanya muktamar, ana, ente, unta, kaldai, wala' dsb. Tak reti cakap pun tak apa.
3) Bekas murid Haron Din. 
4) Selain petah baca doa makan, boleh juga baca jampi halau jin. 

Sebabnya, di Bangunan Perangsang dah ramai kena sampuk polong.

Polong bukan sebarang polong, tapi polong berkabel.

Polong kabel voltan tinggi. Kah kah ka hkah!!!

Sila ajukan permohonan anda ke:
perpaduangfalavutohkelentitkering@gelimail.com

Gambor selepas

Seorang Barua PAS Selangor

Madu tualang power! Click here


Dah penat maki-hamun PAS. Setelah lengkap kamus DBP mengata itu ini kpd PAS.

PAS kuda DAP. PAS dah jadi macai DAP. PAS tidur sebantal dgn DAP.

Tapi akhirnya dia pulak jadi jurucakap PAS. Kah kah kahkahkah kah!!!

Kalau nak kenal barua, inilah orangnya.

Sapa-sapa yg wala' sangat tu, pi cari Tuan Presideng.

Bagi tau kat dia, "kami dah jumpa barua, tapi brokar belum lagi boss" Kah kah ka hkah!!

Dulu penat kita angkat Khalid, skrg mari ramai2 angkat Noh.

Idop Melayu! Idop Melayu! Kah kah kah kah!!!