Wednesday, August 20, 2014

Lagi Percubaan Meng'cover' Khalid Kidex

Madu tualang power! Click here


Bagus punya jimat. Nak keluarkan seringgit dari tabung negeri pun amat payah. Bagus la macam tu.

Cuma kita nak tau, kalau berhemah sangat, ngapa hutang culas bayar. Sampai saman menyaman. Sampai mintak tolong orang HAMNO tolong settlekan. Sampai kerandut dah kena pulas. kah kah kah kah!

Pun kita nak tau jugak, kalau berhemah sangat, betul ke dah jual tanah kepada adinda Vincent Tan. Betul ke? Tak jawab pun sampai sekarang. Kah kah kah! Kalau tak gagap gugup sampai tak boleh bercakap, tulis la surat. Buat statement penafian. Kah kah kah!

Lagi satu kita nak tau, kalau berhemah sangat, kalau kedemut (kedekut+kemut) sangat sampai seringgit duit tabung negeri pun berkira gila babi, Projek Langat tu berapa kupang? kah kah kah kah!!!! 

Hapa ni? Lepas sorang pompuan, datang pompuan, datang pompuan sorang lagi bertaat setia.

Handal Khalid Kidex ni. kah kah kah kah!!!

Kedah Darul Kurma

Madu tualang power! Click here


Untung sabut timbul, untung batu tenggelam.

Untung dapat MB baru, dapat makan kurma free. Kah kah kah!

Ke mana jatuhnya tongkat Mahafiraun kalau bukan ke atas riba anakanda? Kah kah kah!

Ini baru repair rumah, baru buat lanskap, baru RM4.3 juta je. Kah kah kah kah!

Belum lagi projek kroni buat airport ratus juta ribu juta. Kah kah kah kah!!!

Patut la Mahafiraun dah macam tak sewarna bulu dgn Najib. Kah kah kah!

Budget buat airport kroni tak sampai-sampai lagi kot? Kah kah kah kah!!!

10 Pak Lebai Penyokong Tan Sri Khalid Kidex

Madu tualang power! Click here

Aku tak tahu benda ini betul atau tidak. Maklumat ini aku dapat dari Facebook. Kalau yg tukang post itu menipu, maknanya aku pun turut menipu korang. Kah kah kah kah!

Buatlah kesimpulan sendiri. Sendiri ada akai, sendiri fikir la.

Senarai di bawah ialah 10 orang pak lebai yg dikatakan sanggup berenang dan tenggelam bersama Khalid Kidex dalam mentadbir Selangor.

Apa justifikasi 10 orang pak lebai ini, mereka sajalah yg tahu.

1) YB Ahmad Yaakub


2) Nik Zawawi Salleh


3) YB Mohd Amar Abdullah


4) YB Nasaruddin Hassan Tantawi


5) YB Nik Abduh


6)  Dr.Riduan Mohd Nor


7) YB Takiyuddin Hassan


8) YB Idris Ahmad


9)  Dr.Mahfuz Muhammad


10) Muhammad Hussin (tak terkenal dan tak tahu mana satu gambornya kah kah kah!!!)

Amat menarik kerana wakil PAS yg berasal dari Kelantan menyokong Tuan Haji Lebai Khalaid Kidex. Jadi, kita boleh garu sikit-sikit la gatal PAS Kelantan ni kah kah kah kah!!!

Agak memusykilkan nama Din 'reban' Ayam tak ada.
Korang ni betol la suka buruk2kan Din.
kah kah kah kah!